Osa kartasta Loistot (v. 1910)

Kesätyöpaikat 2017

13.2.2017: Haku on päättynyt. Kiitos hakemuksensa lähettäneille! Kaikkiin hakijoihin tullaan olemaan yhteydessä vähintään sähköpostitse. Soittoja työhaastatteluun kutsumiseksi kannattaa odottaa vasta reippaasti ensi viikon puolella.

– – – – –

Haemme osaavaa, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilökuntaa Isonkarin majakkasaareen ja matkustaja-alus m/s Kertulle kesäkaudelle 2017.

Isonkarin majakkasaareen palkataan

  • oppaita
  • kokki

Nämä työntekijät asuvat työjaksojensa ajan Isonkarin saaressa.

 

Matkustaja-alus m/s Kertulle palkataan

  • kansimies-tarjoilija

Kansimies-tarjoilija työskentelee aluksella mantereelta (Uudestakaupungista) käsin.

 

Näiden lisäksi tarjoamme harjoittelu-/työssäoppimispaikkoja

  • kokille (Isokari, ajalla 26.6.-13.8.)
  • tarjoilijalle (Isokari, ajalla 26.6.-13.8.) sekä
  • matkailualaa opiskelevalle (Uusikaupunki, ajalla esim. 3.4.-31.5., ajankohta sovittavissa)

– – – – –

Lisätietoja tehtävistä antaa Noora Hildén, p. 040 1866 350.

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 12.2.2017. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Lähetä hakemuksesi tavallisena sähköpostiviestinä osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Työhaastattelut pyritään pitämään viikoilla 8-9 ja haastattelupaikkakuntia ovat Uusikaupunki ja Tampere. Haastattelu voidaan pitää myös Skypellä tai Facetimella.

– – – – –

Opas

Palkkaamme Isoonkariin oppaita keskikesän ajalle 26.6.-13.8.2017. Isonkarin oppaiden tehtävät ovat hyvin monipuolisia sisältäen vars. opastustyön lisäksi mm. kahvilatyöskentelyä ja siivousta sisä- ja ulkotiloissa.

Oppaiden tehtäviä ovat majakkaopastusten ja opastettujen saarikierrosten pitäminen, kesäkahvilassa ja vierassatamassa työskentely sekä majoituspalveluiden järjestäminen (esim. siivous kesähotellissa ja saunalla).

Oppaiden päivittäinen työaika vaihtelee välillä 8-20 ja työpäivien keskimääräinen kesto on 8 tuntia. Työpäiviä ajalle 26.6.-13.8. tulee väh. 35 eli tehtävät ovat kokoaikaisia. Työpäiviä on sekä arkena että viikonloppuna.

Tarjoamme mahdollisuutta tehdä töitä ja viettää kesä ainutlaatuisessa paikassa, päästä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa erittäin monialaisesti, ja erinomaisia ulkoilmaihmisen henkilökuntaetuja. Vastaavasti edellytämme oppailta ymmärrystä työn sesonkiluonteisuuteen: kiireisinä päivinä tehdään pitkää päivää, kun taas hiljaisina sadepäivinä tehdään vähemmän ja säästetään tunteja kiireisiä päiviä varten.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta opastus- ja/tai ryhmänohjaustyöstä. Luemme eduksi kokemuksen majoitus- ja ravitsemisalalta sekä hyvän saaristoluonnontuntemuksen.

Oppaat asuvat työjaksojensa ajan Isonkarin saaressa, työntekijöille varatuissa, jaetuissa majoitustiloissa. Myös työjaksojen ulkopuolisen ajan voi halutessaan viettää saarella, ts. asua saarella koko kesän.

Oppaiden työhön sovelletaan Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta.

– – – – –

Kokki

Palkkaamme kokin keskikesän ajalle 26.6.-13.8.2017 kantamaan päävastuun Isonkarin saaressa toteutettavista asiakasruokailuista.

Kokki vastaa risteilymatkustajien (m/s Kerttu) lounastarjoilusta Isonkarin saaressa sekä saaren kesäravintolan illallisesta (annokset à la carte-listalta). Lisäksi kokki valmistaa myytäviä tuotteita saaren kesäkahvilaan (leipoo, täyttää leipiä jne).

Kokin päivittäinen työaika vaihtelee välillä 8-20 ja työpäivän keskimääräinen kesto on väh. 8 tuntia. Työpäiviä ovat keskiviikko-sunnuntai (ma-ti vapaat).

Edellytämme kokilta kärsivällisyyttä tehdä työtä vaatimattomissa oloissa. Kokin tulee myös uskaltaa ja osata tehdä työnsä hyvin itsenäisesti.

Kyvykäs kokki saa halutessaan vapaat kädet kehittää Isonkarin kesähotellin ravintolatoimintaa.

Kokki asuu työjaksojensa ajan Isonkarin saaressa, työntekijöille varatuissa majoitustiloissa. Myös työjaksojen ulkopuolisen ajan voi halutessaan viettää saarella, ts. asua saarella koko kesän.

Kokin tehtävään sovelletaan Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

– – – – –

Kansimies-tarjoilija

M/s Kerttu liikennöi Uudenkaupungin saaristossa. Alus siirtyy alkukesän tilausliikenteestä säännölliseen risteilyliikenteeseen 28.6.2017 (risteilyt Isonkarin majakkasaarelle). Kertun kotisatama on Uusikaupunki.

Haemme alukselle kansimies-tarjoilijaa (myöh. kansimies) ajalle 26.6.-13.8.2017. Kertun liikennöintipäiviä ovat keskiviikko-sunnuntai.

Kansimies avustaa aluksen kapteenia aluksen liikennöinnissä ja vastaa osaltaan risteilyasiakkaiden turvallisuudesta. Kansimies pitää aluksen siistinä sisältä ja ulkoa.

Kansimies vastaa risteilylippujen myynnistä laivalla sekä aluksen matkustajaluettelon pidosta.

Kansimies vastaa aluksen kahvilapalveluista merimatkojen aikana.

Ajalla, minkä alus on Isossakarissa, kansimies osallistuu saaressa tehtävään matkailupalvelutyöhön aina kulloisenkin tarpeen mukaan (tavaroiden kuljetus, avustavat tehtävät kesäkahvilassa ja kesähotellilla jne).

Edellytämme kiinnostusta merellä työskentelyyn ja reipasta asennetta asiakaspalvelutyöhön. Kokemus laivatyöstä tai matkailu-/ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Kansimieheltä vaadittava aluskoulutus annetaan erikseen sovittavana aikana kesäkuussa, ja siihen tulee osallistua.

Kansimies-tarjoilijan tehtävään sovelletaan Kotimaan matkustaja-alusliikenteen työehtosopimusta.

– – – – –

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä antaa Noora Hildén, p. 040 1866 350.

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 12.2.2017. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Lähetä hakemuksesi tavallisena sähköpostiviestinä osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Työhaastattelut pyritään pitämään viikoilla 8-9 ja haastattelupaikkakuntia ovat Uusikaupunki ja Tampere. Haastattelu voidaan pitää myös Skypellä tai Facetimella.