Rannattoman horisontin äärellä

Kesä-heinäkuun majakkamatkapaketit

Yöpymällä Isossakarissa näet auringonlaskun rannattomaan horisonttiin, majakan valon syttymisen ja riskilöiden aamutoimet satamassa! Ehdit retkeillä tai loikoilla kallioilla lähtöpäivänäkin pitkälle iltapäivään.

Keskikesän majakkamatkapaketteihimme sisältyy

 • edestakaiset kuljetukset Uudestakaupungista M/S Kertulla
 • majoitus Isonkarin kesähotellissa
 • täysihoito (päivällinen, aamiainen, 2 x lounas)
 • opastettu saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan
 • sauna

Sivun hinnat ovat voimassa 6.6.-12.8.2018 välisenä aikana. Majakkamatkapaketteja on tarjolla myös alku- ja loppukesän ajalle.

Nainen Majakkamestarin talon sviitissä

Sviittipaketti

Majakkamatkalle majoittuen Isonkarin mukavimmassa huoneistossa!

Sviittihuoneisto ”Loisto” sijaitsee majakan alla Majakkamestarin talossa. Sviitissä on erillinen makuuhuone, aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. Sviitin ikkunat ovat kohti majakkaa – voitte katsella majakan valoa vaikka läpi yön.

Makuuhuoneessa on mukavasti pedattu parisänky, ja huoneen tunnelmaa ja lämpöä lisää kookas, käytössä oleva pönttöuuni. Oleskelutilassa on mukavat nojatuolit sekä hyvä valaistus vaikkapa kirjan parissa viihtymiseen. Kylpytiloissa on ylelliset pyyhkeet sekä kylpytakit ja -tossut pihasaunakäyntiä varten.

 • Sviittipaketin hinta on 432 € / kahdelle / vrk (216 € / hlö)
  • Lisävuorokausi 272 € / kahdelle (136 € / hlö)

Hinta sisältää 2 hlön kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 1 vrk majoituksen Majakkamestarin talon sviittihuoneistossa, täysihoidon (kahdelle) ja oman saunavuoron Majakkamestarin pihasaunassa (1 h). Myös opastettu saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan sisältyvät hintaan.

 

Perhepaketti

Majakkamatkalle perheen kanssa tai kaveriporukalla!

Majakkamestarin talon huoneisto ”Pikkulepinkäinen” on kalustettu ja sisustettu perheitä ja porukoita ajatellen. Makuuhuoneessa on kerrossängyt neljälle, aamiaishuoneessa pöytä, jonka ääreen kaikki mahtuvat, ja huoneistossa on myös suihkullinen kylpyhuone. Nukkumajärjestyksen voi päättää vaikka heittämällä tikkaa – tikkataulu ja muita pihapelejä löytyy huoneiston ikkunoiden alta. Kirjoja, leluja ja askartelutarvikkeita on myös perheen pienimpiä ajatellen. Majakkamestarin pihasaunaankin pääsette koko porukka yhdessä.

 • Matkustajia 1-2 hlöä, hinta 211 € / hlö / vrk
 • Matkustajia 3-4 hlöä, hinta 179 € / hlö / vrk
  • Lapset alle 12 v -50 %
 • Lisävuorokausi 95 € / hlö, lapset alle 12 v -50 %

Hinta sisältää kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 1 vrk majoituksen Majakkamestarin talon 4 hh / perhehuoneistossa, täysihoidon ja oman saunavuoron Majakkamestarin pihasaunassa (1 h). Myös opastettu saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan sisältyvät hintaan.

 

Aittapaketti

Majakkamatkalle majoittuen mukavasti Majakkamestarin talon piha-aitassa!

Majakkamestarin talon pihapiirissä on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus. Aittahuoneistot (2 hh) ovat kaksikerroksisia: Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa.

Aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Yhteiskäytössä olevat kuivakäymälä ja wc-t löytyvät pihasta sekä Majakkamestarin talolta. Pihasaunaan pääsee illalla naisten tai miesten yhteisvuorolla, ja aamusuihkussa voi käydä välillä klo 6-9.

 • Aittapaketin hinta on 189 € / hlö / vrk   (majoitus 2 hh, yhden hengen huone 50 € lisämaksusta)
  • Lapset alle 12 v -50 %
 • Lisävuorokausi 119 € / hlö, lapset alle 12 v -50 %

Hinta sisältää kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 1 vrk majoituksen piha-aitassa 2 hh, täysihoidon ja saunan (yhteisvuoro). Myös opastettu saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan sisältyvät hintaan.

 

Sivun hinnat ovat voimassa 6.6.-12.8.2018 välisenä aikana. Valmiita matkapaketteja on koottu myös alku- ja loppukesän ajalle.

 

Tiedustelut ja varaukset

p. 040 1866 350 ja info@isokari.fi

Ryhmien tarjouspyynnöt verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse (info@isokari.fi).