Isonkarin kesäravintola

Makuja merestä ja laatua läheltä – Kesäravintola Isokari

Isonkarin kesäravintola sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä, Majakkamestarin talon pohjoispäädyssä. Ravintola palvelee kesähotellissa majoittuvia vieraita, veneilijöitä sekä Isonkarin saaren kesäasukkaita.

Ravintola on avoinna ainoastaan tilauksesta ja etukäteen tehtyjen pöytävarausten mukaan.

Päivällismenussa on makuja merestä ja laatua läheltä – siis mm. kalaa, karitsaa ja villivihanneksia. Menu vaihtelee raaka-aineiden saatavuuden mukaan sekä kasvukauden edetessä: Päivän kala voi olla tänään ahventa ja huomenna siikaa, ja villiyrtit poimitaan silloin kun ne ovat parhaimmillaan.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi korkean loiston kesäravintolaamme! 

Kesähotellissa majoittuvien pöytävaraukset ennen matkaa tai viimeistään hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Veneilijöiden pöytävaraukset Isonkarin kesäkahvilasta tai puhelimitse numerosta 0440 998 299.

 

Aamiainen klo 8-10

Aamiainen tarjoillaan klo 8-10. Aamiaisella on kuumien ja kylmien juomien lisäksi puuroa lisukkeineen, keitettyjä kananmunia sekä sämpylöitä ja ruisleipää omavalintaisilla täytteillä.

Isonkarin kesähotellin huoneistojen hintaan sisältyy aamiainen.

Veneilijät: Aamiaisvaraus on tehtävä edellisenä päivänä kesäkahvilalla tai puh. 0440 998 299. Aamiaisen hinta on 10,-/aikuinen, 5,-/lapsi alle 12 v.

Lounas klo 13

Päivittäin vaihtuva lounas tarjoillaan to-su klo 13-14. Lounas tarjoillaan lautasannoksena pöytään. Lounas sis. myös salaattibuffetin ja leivän, myös kahvi/tee.

Lounaan hinta on 12,-/hlö. Maanantaista keskiviikkoon lounasta tarjoillaan ainoastaan ryhmille (min. 6 hlöä), ja menu sovitaan aina erikseen.

  • Torstai: silakkapihvit, varhaisperunat, kesäsipulikastike
  • Perjantai: härkäpapupasta
  • Lauantai: kermainen kirjolohikeitto, Isokari-limppu
  • Sunnuntai: lammaspyörykät, perunamuhennos
    • Erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat luonnollisesti huomioidaan lounastarjoilussa.

Veneilijät: Lounasvaraus on tehtävä aamupäivällä klo 11 mennessä kesäkahvilalla tai puh. 0440 998 299.

Päivällinen klo 18-

Päivällinen tarjoillaan keskiviikosta lauantaihin pöytävarausten mukaan. Sunnuntaista tiistaihin päivällistä tarjoillaan ainoastaan ryhmille (min. 6 hlöä).

Kesähotellissa majoittuvien pöytävaraukset sekä ruokatilaukset klo 16 mennessä. Veneilijöiden pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0440 998 299 tai saaren kesäkahvilasta.