Naisen kaulassa valkoinen ankkurikoru

Kesätyöpaikat 2018

Isokari sijaitsee Selkämeren kansallispuistossa Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Merisään lisäksi saari on tunnettu majakastaan, joka on Pohjanlahden korkein, rakennusvuosi 1833. Saaren luonto on huomattavan monimuotoinen, ja saaren rauhallinen tunnelma on yksi matkailun vetovoimatekijöistä. Isoonkariin tehdään risteilyjä Uudestakaupungista (M/S Kerttu), ja saarella on kesäisin vilkasta matkailutoimintaa: mm. vierassatama, hotellimajoitusta sekä kahvila- ja ravintolapalveluita.

Isonkarin matkailupalvelut tuottaa Sektoriloisto oy. Haemme osaavaa, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilökuntaa Isonkarin majakkasaareen kesäkaudelle 2018.

Nyt haemme:


Majakkaemäntä/-isäntä

Palkkaamme hotelli- ja ravintolatyöntekijöitä – majakkaemäntiä ja -isäntiä – vastaamaan Isonkarin majoitus- ja ruokapalveluista. Majakkaemännillä on vastuu siitä, että majakkamatkailijoiden ruoka on maistuvaa, ja että kesähotellin asiakkaat majoittuvat viimeisen päälle laitetuissa huoneistoissa. Yhdessä saarioppaiden kanssa emännät vastaavat ainutkertaisen majakkaelämyksen tuottamisesta matkailijoille.

Majakkaemännät

  • valmistavat ja tarjoilevat ateriat M/S Kertun risteilymatkustajille sekä täysihoidossa majoittuville hotellivieraillemme
  • huolehtivat matkailukäytössä olevien tilojen päivittäisestä siivouksesta (majoitushuoneistot, sauna, muut yhteiset tilat)
  • kehittävät Isonkarin kesähotellia yhtenä ainutkertaisimmista majoituskohteista

Kaikki Isonkarin työntekijät osallistuvat tarpeen mukaan muihinkin työtehtäviin sekä sisällä että ulkona.

Majakkaemännillä on

  • kokemuksen tai koulutuksen kautta saatua osaamista mara-alalta
  • omatoiminen ote työntekoon
  • halu kehittää Isostakarista entistä houkuttelevampi matkailukohde

Majakkaemännän tai -isännän työ edellyttää asumista Isossakarissa, ja työnantaja tarjoaa majoituksen.

– – –

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Hilden, puhelimitse arkisin klo 8.30-13, p. 040 734 5009

Hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, jonka oheen voit halutessasi liittää ansioluettelon. Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt, sekä mihin asti syksyllä voisit jatkaa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Hae majakkaemännän paikkaa 18.3. mennessä! Työhaastattelut tehdään Uudessakaupungissa, Tampereella tai Skypellä (esim. nyt Lapissa tai ulkomailla töissä olevat).