Kukkiva herukkapensas Majakkamestarin talon pihassa

Kevään ja syksyn majakkamatkapaketit

Majakka- ja luontomatkalle Isoonkariin on mahdollista päästä vaivattomasti myös keskikesän lomakauden ulkopuolella! Palvelemme toukokuussa ja elo-syyskuussa arkisin ryhmiä, ja viikonloppuisin kaikkia muitakin.

Kevään ja syksyn majakkamatkapaketteihimme (pe-su) sisältyy

 • edestakaiset kuljetukset Uudestakaupungista
 • 2 vrk majoitus Isonkarin kesähotellissa
 • täysihoito (2 x päivällinen, 2 x aamiainen, 2 x lounas)
 • sauna molempina iltoina ja
 • vapaa sisäänpääsy majakkaan

Perjantaina lähtö Uudestakaupungista on klo 16, ja sunnuntain paluu on klo 15 (perillä Uudessakaupungissa viim. klo 17).

Sivun hinnat ovat voimassa 2.5.-3.6. sekä 13.8.-23.9.2018 välisenä aikana. Valmiita matkapaketteja on koottu myös keskikesän 6.6.-12.8.2018 ajalle.

Ryhmien tarjouspyynnöt verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse (info@isokari.fi).

Riskilät Isonkarin satamassa

Sviittipaketti

Kevään tai syksyn majakkamatkalle majoittuen Isonkarin mukavimmassa huoneistossa!

Sviittihuoneisto ”Loisto” sijaitsee majakan alla Majakkamestarin talossa. Sviitissä on erillinen makuuhuone, aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. Sviitin ikkunat ovat kohti majakkaa – voitte katsella majakan valoa vaikka läpi yön.

Makuuhuoneessa on mukavasti pedattu parisänky, ja huoneen tunnelmaa ja lämpöä lisää kookas, käytössä oleva pönttöuuni. Oleskelutilassa on mukavat nojatuolit sekä hyvä valaistus vaikkapa kirjan parissa viihtymiseen. Kylpytiloissa on ylelliset pyyhkeet sekä kylpytakit ja -tossut pihasaunakäyntiä varten.

 • Sviittipaketin hinta on 798,- / 2 vrk / kahdelle   (399,- / hlö)

Hinta sisältää 2 hlön kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 2 vrk majoituksen Majakkamestarin talon sviittihuoneistossa, täysihoidon (kahdelle) ja oman saunavuoron Majakkamestarin pihasaunassa (1 h) perjantaina ja lauantaina. Majakkaan on vapaa sisäänpääsy sen jälkeen, kun siihen on ensin tutustuttu yhdessä oppaan kanssa.

 

Porukkapaketti

Kevään tai syksyn majakkamatkalle kaveriporukalla tai koko perheen kanssa!

Majakkamestarin talon huoneisto ”Pikkulepinkäinen” on kalustettu ja sisustettu porukoita ja perheitä ajatellen. Makuuhuoneessa on kerrossängyt neljälle, aamiaishuoneessa pöytä, jonka ääreen kaikki mahtuvat, ja huoneistossa on myös suihkullinen kylpyhuone. Nukkumajärjestyksen voi päättää esim. tikanheitolla – tikkataulu ja muita pihapelejä löytyy huoneiston ikkunoiden alta. Kirjoja, leluja ja askartelutarvikkeita on myös perheen pienimpiä ajatellen.

 • Matkustajia 1-2 hlöä, hinta 389 € / 2 vrk / hlö
 • Matkustajia 3-4 hlöä, hinta 319 € / 2 vrk / hlö
  • Lapset alle 12 v -50 %

Hinta sisältää kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 2 vrk majoituksen Majakkamestarin talon 4 hh / perhehuoneistossa, täysihoidon ja oman saunavuoron Majakkamestarin pihasaunassa (1 h) perjantaina ja lauantaina. Majakkaan on vapaa sisäänpääsy sen jälkeen, kun siihen on ensin tutustuttu yhdessä oppaan kanssa.

 

Aittapaketti

Kevään tai syksyn majakkamatkalle majoittuen Majakkamestarin talon piha-aitassa!

Majakkamestarin talon pihapiirissä on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus. Aittahuoneistot (2 hh) ovat kaksikerroksisia: Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa.

Aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Yhteiskäytössä olevat kuivakäymälä ja wc-t löytyvät pihasta sekä Majakkamestarin talolta. Pihasaunaan pääsee illalla naisten tai miesten yhteisvuorolla, ja aamusuihkussa voi käydä välillä klo 6-9.

 • Aittapaketin hinta on 339 € / 2 vrk / hlö   (majoitus 2 hh, yhden hengen huone 100 € lisämaksusta)
  • Lapset alle 12 v -50 %

Hinta sisältää kuljetukset Uudestakaupungista meno-paluu, 2 vrk majoituksen piha-aitassa 2 hh, täysihoidon ja saunan perjantaina ja lauantaina (yhteisvuorot). Majakkaan on vapaa sisäänpääsy sen jälkeen, kun siihen on ensin tutustuttu yhdessä oppaan kanssa.

 

Sivun hinnat ovat voimassa 2.5.-3.6. sekä 13.8.-23.9.2018 välisenä aikana. Valmiita matkapaketteja on koottu myös keskikesän 6.6.-12.8.2018 ajalle.

 

Tiedustelut ja varaukset

p. 040 1866 350 ja info@isokari.fi

Ryhmien tarjouspyynnöt verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse (info@isokari.fi).