Hiekkaan piirretty sydän

Lahjakortit Isoonkariin

Meiltä saat lahjakortit kesäristeilylle M/S Kertulla, tai voit tilata avoimelle summalle kirjoitettavan lahjakortin. Avoimen lahjakortin voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isonkarin saaressa tai risteilyalus M/S Kertulla.

Huom: Lahjakortteja ei tällä hetkellä ole valitettavasti saatavana. Tällä tietoa lahjakortteja tulee myyntiin 1.11. alkaen.

Isonkarin majakan linssistö

Risteilylahjakortti

M/S Kertun risteilylahjakortit ovat voimassa keskikesän vakioliikenteessä ajalla 27.6.–12.8.2018. Risteily sisältää merimatkat Uudestakaupungista Isoonkariin ja takaisin, lounaan ja opastetun kierroksen Isonkarin saaressa sekä sisäänpääsyn Isonkarin majakkaan.

Voit tilata lahjakortin yhdelle henkilölle (arvo 67,-) tai kahdelle henkilölle (arvo 134,-).

  • Majakkamatka yhdelle, lahjakortin hinta 59,- (hinta voimassa 24.12.2017 asti)
  • Majakkamatka kahdelle, lahjakortin hinta 118,- (hinta voimassa 24.12.2017 asti)

 

Avoin lahjakortti

Avoimelle summalle kirjoitettavan lahjakortin voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Avoimelle summalle kirjoitettavat lahjakortit ovat voimassa koko kesäsesongin ajan 2.5.–30.9.2018.

Palveluitamme ovat esim. majoitus Isonkarin kesähotellissa, hyljesafarit, risteilyt, lintu- ja luontoretket jne.

Isossakarissa ja M/S Kertulla myytäviä tuotteita ovat mm. villapeitot, mukit, t-paidat ja muut matkamuistot sekä kahvila-/ravintolatuotteet ja virvokkeet.

 

Lahjakorttien toimitus

Lahjakorttimme toimitetaan 1. lk kirjepostina lahjakortin tilaajan antamaan osoitteeseen (postitus sis. hintaan). Lahjakorttien toimitusaika on noin viikko. Lahjakortin mukana tulee lasku, jonka maksamisen jälkeen lahjakortti on voimassa. Laskun eräpäivä on 14 vrk lahjakortin postituspäivästä.

Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi eikä niitä lunasteta takaisin.

 

Lahjakorttien tilaukset

Lahjakortteja ei tällä hetkellä ole valitettavasti saatavana. Tällä tietoa lahjakortteja tulee myyntiin 1.11. alkaen.

Voit kysyä lahjakorteista ja Isonkarin palveluista

  • sähköpostitse (info@isokari.fi) tai
  • puhelimitse p. 040 1866 350