Majakkamestarin talo palvelee Isonkarin kesähotellina

Isonkarin Majakkamestarin talo

Vuonna 1898 rakennettu talo toimi majakkahenkilökunnan toimipaikkana ja samalla kotina aina vuoteen 1986 asti. Majakkamestari perheineen asui talon keskiosassa ja talon päätyhuoneistot oli varattu majakkamiesten perheille. Toisen päädyn iso sali oli virkatehtävien hoitoa varten, ja siellä mm. majoitettiin saarella satunnaisesti käyneitä virkamiehiä.

Nyt lähes 120-vuotias talo on vesivessoineen, suihkuineen ja ilmastointeineen huippukunnossa. Uudistukset on toteutettu vanhaa kunnioittaen, mikä näkyy mm. talon tapetti- ja maalivalinnoissa.

Majakkamiesten asuinhuoneistot on muutettu Isonkarin kesähotellin huoneistoiksi, ja entisessä virkamiesten salissa toimii saaren kesäravintola.

 

Kesähotelli Isokari

Isonkarin kesähotellin huoneistot uudistetaan kesäkaudeksi 2017. Uudistetut huoneistomme Majakkamestarin talossa ovat kahden henkilön sviitti sekä perhehuoneisto maks. kuudelle henkilölle. 

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Majakkamestarin talolle ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläimen kanssa.

Hinnat

  • alkaen 115,-/hlö/vrk    sviittihuoneistossa, sis. kuljetukset saareen
  • alkaen 53,-/hlö/vrk    6 hh / perhehuoneistossa, sis. kuljetukset saareen
  • Tutustu valmiisiin majoituspaketteihimme: kevätkesä ja alkusyksykeskikesä 28.6.-13.8.

Liinavaatteet sekä huoneiston siivous sisältyvät majoituksen hintaan. Voitte kuitenkin auttaa meitä säästämään ympäristöä sekä pyykinpesuunkin käytettävää kaivovettä ottamalla omat pyyhkeet mukaan.

 

Sviittihuoneisto kahdelle ”Loisto”

Majakkamestarin talon sviittihuoneisto on kooltaan noin 35 m2. Huoneistossa on erillinen makuuhuone, oleskelutila sekä suihkullinen kylpyhuone. Sviitin ikkunat ovat kohti majakkaa.

Makuuhuoneessa on täysleveä parisänky, ja huoneen tunnelmaa ja lämpöä lisää kookas, käytössä oleva pönttöuuni. Oleskelutilassa on mukavat nojatuolit sekä hyvä valaistus vaikkapa kirjan parissa viihtymiseen. Kylpytiloissa on ylelliset pyyhkeet sekä kylpytakit pihasaunakäyntiä varten.

Huoneiston vuorokausihintaan sisältyy aina oma, tunnin vuoro Majakkamestarin pihasaunassa.

Huoneiston varustukseen kuuluu pieni jääkaappi ja vedenkeitin (myös tee, murukahvi).

Hinnat

 

Perhehuoneisto 6 hh ”Pikkulepinkäinen”

Jopa kuuden hengen seurue voi majoittua samaan huoneistoon Majakkamestarin talon perhehuoneistossa. Huoneisto on kooltaan noin 35 m2. Erillisessä makuuhuoneessa on tukevat kerrossängyt kuudelle. Oleskelutilassa voi pelata pöydän ääressä vaikka korttia, ja huoneistossa on myös oma suihkullinen kylpyhuone. Nukkumajärjestyksen voi päättää vaikka tikkaa heittämällä – tikkataulu löytyy ulkoa huoneiston ikkunoiden alta.

Keskikesän ajalle huoneistoon tuodaan valmiiksi lapsiasiakkaidemme arvostamat värityskirjat, legot ja muut puuhat, ja muunakin aikana on saatavilla runsaasti lapsenmielistä tekemistä sisätiloissa.

Huoneiston varustukseen kuuluu pieni jääkaappi ja vedenkeitin (myös tee, murukahvi).

Hinnat

Makuuhuone Majakkamestarin talossa

 

Tiedustelut ja varaukset

p. 040 1866 350, info@isokari.fi

Tutustu valmiisiin majoituspaketteihimme: kevätkesä ja alkusyksykeskikesä 28.6.-13.8.

 

Ps.

Katso miltä talon pihapiiri näyttää! www.selkameri.fi-palvelun panoraama avautuu uuteen välilehteen.

Museovirasto on määritellyt talon pihapiireineen valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi. Pihapiirissä ei ole lainkaan uudisrakennuksia, vaan itse talo (vuodelta 1898), aitta (1849), kellari (1898) ja muut rakennukset muodostavat ainutlaatuisen eheän kokonaisuuden.