Tyyni päivä merellä

Kesän 2017 risteilyt M/S Kertulla

Kesän 2017 risteilykausi on päättynyt. Kiitos kuluneesta kesästä! Tervetuloa Isoonkariin M/S Kertulla taas ensi kesänä!

– – – – –

Paras päivä on päivä merellä!

Isoonkariin on helppo ja mukava tulla risteillen. Saareen tehdään päiväristeilyjä juhannuksesta koulujen alkuun 28.6.–13.8.2017. Risteilypäiviä ovat keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, la, su). Risteilyille lähdetään Uudestakaupungista. Kevätkesän ja syksyn teemaristeilyt löytyvät tapahtumakalenteristamme.

M/s Kertun pelastusrengas

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla. Kerttu on ryhdikäs Haminan Summassa rakennettu laiva, jonka viihtyisissä sisätiloissa on kahvila (täydet anniskeluoikeudet) ja aurinkokannella tilaa nauttia kesäpäivästä merellä.

Noin 1,5 tunnin mittaisella merimatkalla (per suunta) pääsee näkemään, kuinka maisema muuttuu tunnelmalliselta kaupunginlahdelta ensin suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi – ja takaisin.

Perillä Isossakarissa ohjelmassa on opastettu saarikierros (kesto 2 h), johon sisältyy pääsy ylös majakkaan. Lounas tarjoillaan puolustusvoimien vanhassa kasarmissa, johon ei muutoin ole sisäänpääsyä. Saarikierros ja lounas sisältyvät risteilyn hintaan.

Aikaa nauttia olosta saarella on noin 4 tuntia, minä aikana ehtii myös pulahtaa uimaan, rapsuttaa lampaita ja nauttia vaikka pullakahvit idyllisellä kesäterassilla! Terassipuodissa myynnissä myös matkamuistoja.

Tervetuloa! 

 

Aikataulu ja hinnat 28.6.–13.8.2017

Risteilypäivät 28.6.–13.8. keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai.

  • Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30
  • Lähtö Isostakarista klo 16.00 (paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 17.30)

Hinnat: aikuiset 59,- / lapset (4-12 v) 25,- / alle nelivuotiaat maksutta

Hinta sisältää merimatkat, lounaan (kylmäsavukirjolohikiusaus ja Isokarinlimppu), opastetun saarikierroksen Isossakarissa sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Lähtölaituri: Saaristolaivojen laituri Uudenkaupungin vierassatamassa (Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki). Laiturin vieressä tilava, maksuton pysäköintialue.

 

Lipunmyynti

Paikkavarauksen laivaan voit tehdä helposti suoraan verkkosivuiltamme. Paikkavaraukset myös p. 040 1866 350. Matka maksetaan matkapäivänä paikan päällä laivassa.

Laivalle pääsee ilman paikkavarausta, jos tilaa on. Paikka risteilylle kannattaa kuitenkin varata etukäteen, koska etenkin heinäkuun helteisimpään aikaan laiva on usein täynnä.

 

Päivä tai kaksi majakkasaaressa?

M/S Kertun päiväristeilyn menon ja paluun voi käyttää eri päivinä ilman lisämaksua. Tervetuloa vieraaksi Isonkarin kesähotelliin!

 

Isoonkariin risteilysesongin ulkopuolella

Kevätkesällä ennen juhannusta ja elokuussa koulujen alkamisen jälkeen Isoonkariin pääsee oman veneen lisäksi taksivenekuljetuksella. Kevätkesän ja syksyn teemaristeilyjä myös tapahtumakalenterissamme.