Tyyni päivä merellä

Kesän 2018 risteilyt M/S Kertulla

Kesän 2017 risteilykausi on päättynyt. Kiitos kuluneesta kesästä! Tervetuloa Isoonkariin M/S Kertulla taas ensi kesänä!

Kesän 2018 risteilyjen aikataulu ja hinnasto julkaistaan marras-joulukuussa 2017.

 

M/s Kertun pelastusrengas

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla. Kerttu on ryhdikäs Haminan Summassa rakennettu laiva, jonka viihtyisissä sisätiloissa on kahvila (täydet anniskeluoikeudet) ja aurinkokannella tilaa nauttia kesäpäivästä merellä.

Noin 1,5 tunnin mittaisella merimatkalla (per suunta) pääsee näkemään, kuinka maisema muuttuu tunnelmalliselta kaupunginlahdelta ensin suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi – ja takaisin.

Perillä Isossakarissa ohjelmassa on opastettu saarikierros (kesto 2 h), johon sisältyy pääsy ylös majakkaan. Lounas tarjoillaan puolustusvoimien vanhassa kasarmissa, johon ei muutoin ole sisäänpääsyä. Saarikierros ja lounas sisältyvät risteilyn hintaan.

Aikaa nauttia olosta saarella on noin 4 tuntia, minä aikana ehtii myös pulahtaa uimaan, rapsuttaa lampaita ja nauttia vaikka pullakahvit idyllisellä kesäterassilla! Terassipuodissa myynnissä myös matkamuistoja.

Tervetuloa! 

 

Isoonkariin risteilysesongin ulkopuolella

Kevätkesällä ennen juhannusta ja elokuussa koulujen alkamisen jälkeen Isoonkariin pääsee oman veneen lisäksi taksivenekuljetuksella. Kevätkesän ja syksyn teemaristeilyjä myös tapahtumakalenterissamme.