Kesähotelli Isokari: Majakkamestarin talon aitta

Kesähotelli Isokari: Majakkamestarin talon aitta

Majakkamestarin talon pihassa on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus. Aitassa on neljä Isonkarin kesähotellin huoneistoa (2 hh).

Aitta on modernisti remontoitu, ja huoneistot on sisustettu isonkarinlaisin teemoin. Jokaisella huoneistolla on oma teema ja nimi: Merikotka, Kirjokerttu, Noidanlukko ja Sudenmarja.

Kaksikerroksiset huoneistot ovat kooltaan noin 15 m2. Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa. Aittahuoneistoihin voi majoittua kaksi henkilöä.

Aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Aitassa majoittuvien yhteiskäytössä on moderni kuivakäymälä, ja aitan naapurissa on upea pihasauna, minne pääsee yhteisvuorolla (naiset, miehet).

 

Kesähotelli Isokari

Majoituksen saatavuus- ja hintatiedot löytyvät Merikaupastamme (https://merikauppa.isokari.fi). Voit tehdä oman majakkamatkavarauksesi vaikka heti!

Ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot info@isokari.fi ja p. 040 1866 350.

Tervetuloa! 

 

Ps.

Ks. miltä aittarakennus näyttää ja missä se sijaitsee majakkaan nähden! www.selkameri.fi-palvelun panoraama avautuu uuteen ikkunaan/välilehteen.