Kesähotelli Isokari: Majakkamestarin talon aitta

Kesähotelli Isokari: Majakkamestarin talon aitta

Majakkamestarin talon pihassa on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus, jossa on neljä Isonkarin kesähotellin huoneistoa (2 hh). Ikiaikaisessa aitassa on hyvä ja viileä ilma kuumallakin kesäsäällä, ja toisaalta moderni lämmitys takaa mukavat olot viileämmässäkin suvessa.

Aitta on modernisti remontoitu, ja huoneistot on sisustettu isonkarinlaisin teemoin. Jokaisella huoneistolla on oma teema ja nimi: Merikotka, Kirjokerttu, Noidanlukko ja Sudenmarja.

Kaksikerroksiset huoneistot ovat kooltaan noin 15 m2. Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa. Aittahuoneistoihin voi majoittua kaksi henkilöä.

Aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Aitassa majoittuvien yhteiskäytössä on moderni kuivakäymälä, ja aitan naapurissa on upea pihasauna, minne pääsee yhteisvuorolla (naiset, miehet). Aitassa on sähköt sekä sähkölämmitys.

 

Kesähotelli Isokari

Majakkamestarin talon piha-aitassa majoitutte yksinkertaisesti mutta mukavasti. Aittamajoituksen hinta per huoneisto sisältää majoituksen ja aamiaisen kahdelle. Huoneistojen tarkempi kuvaus löytyy varausjärjestelmästämme Merikaupasta.


Ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot info@isokari.fi ja p. 040 1866 350.

Tervetuloa! 

 

Ps.

Ks. miltä aittarakennus näyttää ja missä se sijaitsee majakkaan nähden! www.selkameri.fi-palvelun panoraama avautuu uuteen ikkunaan/välilehteen.