Projektityö- ja harjoittelupaikkamme

Sektoriloisto oy / Visit Isokari suunnittelee, myy ja toteuttaa matkailupalveluita Isonkarin majakkasaarella ja Uudenkaupungin saaristossa. Tarjoamme kesätöiden lisäksi harjoittelupaikkoja matkailualan (hotelli-, ravintola-, ohjelmapalveluala) ja liiketalouden (markkinointi, myynti, palvelumuotoilu) opiskelijoille mantereella (syksyllä, talvella, keväällä) sekä Isossakarissa (kesällä). Harjoittelu voi olla palkallinen tai palkaton.

Tarjoamme myös pieniä projekteja toteutettavaksi esim. projektikurssin tai opinnäytetyön muodossa, yksin tai ryhmätyönä.

Esimerkkejä aiheista, joihin harjoittelu tai kouluprojekti voisi liittyä:

  • nykyisten palveluidemme laadun ja tuottavuuden parantaminen
  • majakkasaaren matkailutarjonnasta ja tapahtumista viestiminen sekä printtiin että nettiin, markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi
  • yhteinen palvelu tai yhteismarkkinointi muiden matkailutoimijoiden kanssa
  • asiakaspalautteen kerääminen ja hyödyntäminen
  • risteily- ja majoitusvarausprosessien kehittäminen
  • ryhmämatkapakettien suunnittelu
  • meri-, luonto- ja majakka-aiheisten ohjelmapalveluiden suunnittelu lapsille, lapsenmielisille, aikuisille, vanhuksille
  • ravintola- ja kahvilapalveluiden tarjonnan suunnittelu
  • anniskeluun liittyvät asiat, omavalvontasuunnitelmien päivittäminen

Harjoittelun / projektin kesto, laajuus ja aihe vaikuttavat siihen mihin aikaan vuodesta se voidaan toteuttaa (mm. mitkä ovat yrityksemme resurssit työn ohjaukseen).

Harjoittelun tai projektin vuoksi sinun ei tarvitse asua Uudessakaupungissa tai edes Varsinais-Suomessa, vaan arkisen yhteydenpidon voimme hoitaa helposti esim. Zoomilla / Teamsilla ja puhelimitse. Yrityksemme maksaa kohtuulliset matkakulut esim. Turusta Uuteenkaupunkiin, ja kasvotusten tapaamisia voidaan järjestää helposti myös esim. Tampereella, Turussa ja Raumalla.

– – – – –

Ota meihin yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus / kuvaus siitä, millaisen projektin haluaisit kanssamme toteuttaa. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Kerro kuinka pitkästä harjoittelusta olisi kyse, ja mikä olisi hyvä ajankohta harjoittelulle.

Lisätietoja antaa ja yhteydenottoosi vastaa Noora Hildén, p. 040 1866 350, info@isokari.fi. Kuullaan!