Kesätyöpaikat 2019

Kesätyöpaikat 2019

Isokari sijaitsee Selkämeren kansallispuistossa Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Merisään lisäksi saari on tunnettu majakastaan, joka on Pohjanlahden korkein, rakennusvuosi 1833. Saaren luonto on huomattavan monimuotoinen, ja saaren rauhallinen tunnelma on yksi matkailun vetovoimatekijöistä. Isoonkariin tehdään risteilyjä ja retkiä Uudestakaupungista ja Kustavista, ja saarella on kesäisin vilkasta matkailutoimintaa: mm. vierassatama, hotellimajoitusta sekä kahvila- ja ravintolapalveluita.

Isonkarin matkailupalvelut tuottaa Sektoriloisto oy. Haemme osaavaa, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilökuntaa Isonkarin majakkasaareen kesäkaudelle 2019.

Avoimet tehtävämme juuri nyt, haemme: 

– – – – –

Kokkeja / keittiöhenkilökuntaa

Palkkaamme kaksi kakkoskokkia keskikesän ajalle 10.6.-11.8.2019 työskentelemään Isonkarin uudessa, kesäksi 2019 avattavassa kasarmiravintolassa.

Tarjoilujen suunnittelusta vastaa saaren ns. ykköskokki, joten kakkoskokin tehtävä sopii hyvin kokkiopiskelijalle, tai sinulle, joka haluat päästä kokeilemaan olisiko ravintola-ala sinun juttusi. Jos olet osallistunut Ravintolapäivään, järjestät mielelläsi juhlia ja ruokatarjoiluja, tai unelmoit perustavasi joskus kahvilan, tämä voi olla juuri sinun kesätyösi! Kasarmiravintolan ruoka on yksinkertaista, usein esivalmisteltujen raaka-aineiden kokoamista annoksiksi tai noutopöydäksi. Luovuuttasi pääset kyllä myös käyttämään, kun tähtäämme nollahävikkiin, ja kun ravintolan sijainti asettaa omat haasteensa raaka-ainetoimituksia ajatellen 🙂

Isonkarin kokit valmistavat aamiaista, lounasta ja päivällistä saarella vieraileville matkailijoille (kesähotelli, risteilymatkustajat, veneilijät). Kokit myös kattavat ateriat, tiskaavat ja huolehtivat muusta siivouksesta kasarmiravintolassa. Kokit eivät pelkästään aherra keittiössä, vaan osallistuvat aktiivisesti myös asiakaspalveluun.

Kokit asuvat työjaksojensa ajan Isonkarin saaressa, työntekijöille varatuissa majoitustiloissa.

Kokkien tehtävään sovelletaan Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta: Kaunis kesäsää tuo meille välillä runsaastikin vieraita, kun taas kova tuuli ja sade vievät meiltä kaikki asiakkaat. Kokkien työ sekä palkkaus ovat tästä sekä työpaikan sijainnista johtuen urakkaluontoisia: kiinteää kuukausikorvausta vastaan Isonkarin kokit ovat saaressa ja tekevät sovitut työt työpäivien keston vaihdellessa asiakasvirtojen ja säiden mukaan. Viikkotuntimäärä tasoittuu kesän mittaan 37,5 tuntiin. Kk-palkkaehdotuksemme on 2100,-.

– – – – –

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Hilden, puhelimitse arkisin klo 9-13, p. 040 734 5009

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Jos sinulla on yllä kerrotusta poikkeava työaika- tai palkkatoive, siitä kannattaa kertoa jo hakemuksessa.

Lähetä hakemuksesi tavallisena sähköpostiviestinä osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Hakuaika on viitteellinen, ja tehtävä saatetaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa töihin Isonkarin majakkasaareen!

 


Saari-isäntiä ja -emäntiä

Palkkaamme saari-isäntiä ja -emäntiä töihin Isonkarin majakkasaareen, Selkämeren kansallispuistoon. Saari-isäntien ja -emäntien tehtäviin kuuluu kokonaisvaltainen asiakastyö niin risteilyasiakkaiden, hotellivieraiden kuin vierassataman asiakkaidenkin kanssa. Töitä riittää toukokuun alusta syyskuun loppuun, ja keskikesällä henkilökuntaa tarvitaan enemmän kuin muuna aikana.

Isäntien / emäntien konkreettisia työtehtäviä ovat mm.

  • opastettujen saarikierrosten pitäminen
  • majakkaopastusten pitäminen
  • vierassataman palvelutasosta huolehtiminen (polttopuuhuolto, vessojen siivous)
  • työskentely kesäkahvila-satamatoimistossa, sis. matkamuistomyyntiä
  • tarjoilu Isonkarin kasarmiravintolassa ja
  • työskentely Isonkarin kesähotellissa (asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta, huoneistojen siivous)

Kaikki Isonkarin työntekijät osallistuvat tarpeen mukaan kaikkiin töihin sekä sisällä että ulkona.

Isonkarin isäntänä tai emäntänä olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen tai alalle opiskeleva. Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja saat persoonallisuudellasi heidät innostumaan asiastasi. Tunnet auttavasti saaristoluontoa ja / tai merenkulkua. Tartut omatoimisesti tehtäviin ja olet tiimipelaaja. Haluat oppia uutta ja kehittää Isostakarista entistä paremman matkakohteen!

Koulutamme kaikki työntekijämme tehtäviinsä, eli sinunkaan ei vielä tarvitse tuntea saarta tai saaren matkailupalveluita läpikotaisin. Työssä menestyminen (ja viihtyminen!) edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä omatoimista otetta tarttua työhön.

Arvostamme aiempaa kokemusta opastyöstä sekä saaristoluonnon tuntemusta. Kokemus ravintola- tai majoitusalalta (esim. työskentely keittiössä, tarjoilu, siivous, vastaanottotyö) on myös eduksi.

Meillä saat mahdollisuuden tehdä töitä ja viettää kesä ainutlaatuisessa paikassa. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi erittäin monialaisesti. Olemme savuton, reipashenkinen työpaikka, ja meillä on myös erinomaiset ulkoilmaihmisen henkilöstöedut!

Työhön sovelletaan Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työ edellyttää asumista Isossakarissa, ja työnantaja tarjoaa majoituksen.

– – –

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Hilden, puhelimitse arkisin klo 9-13, p. 040 734 5009

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 27.1.2019. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Kerro hakemuksessasi työaikaan ja / tai palkkaan liittyvistä toiveistasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Hakuaika on viitteellinen, ja avoinna olevat tehtävät saatetaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tervetuloa töihin Isonkarin majakkasaareen!