Kesätyöpaikat 2020

Isokari sijaitsee Selkämeren kansallispuistossa Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Merisään lisäksi saari on tunnettu majakastaan, joka on Pohjanlahden korkein, rakennusvuosi 1833. Saaren luonto on huomattavan monimuotoinen, ja saaren rauhallinen tunnelma on yksi matkailun vetovoimatekijöistä. Isoonkariin tehdään risteilyjä ja retkiä Uudestakaupungista ja Kustavista, ja saarella on kesäisin vilkasta matkailutoimintaa: mm. vierassatama, hotellimajoitusta sekä kahvila- ja ravintolapalveluita.

Isonkarin matkailupalvelut tuottaa Sektoriloisto oy. Haemme osaavaa, oma-aloitteista ja palveluhenkistä henkilökuntaa Isonkarin majakkasaareen kesäkaudelle 2020.

HUOM: Haku saari-isännäksi/-emännäksi on päättynyt. Kesäksi saareen pääsevät henkilöt valitaan hakuajan puitteissa hakemuksensa lähettäneiden joukosta. 

Saari-isäntiä ja emäntiä Isoonkariin

Palkkaamme saari-isäntiä ja -emäntiä Isonkarin majakkasaareen, Selkämeren kansallispuistoon, ajalle toukokuu-elokuu 2020. Voit hakea paikkaa, vaikka pääsisit töihin ainoastaan esim. kesä-heinäkuussa, mutta kerro tästä jo hakemuksessasi.

Saari-isännät ja -emännät tekevät kokonaisvaltaista asiakastyötä risteilyasiakkaiden, hotellivieraiden ja vierassataman asiakkaiden kanssa. Isäntien / emäntien työtehtäviä ovat mm.

  • opastettujen saarikierrosten ja majakkaopastusten pitäminen
  • työskentely Isonkarin kesähotellissa (asiakkaiden vastaanotto ja neuvonta, huoneistojen siivous, pyykinpesu)
  • vierassataman palvelutasosta huolehtiminen (vessojen siivous, polttopuuhuolto)
  • työskentely kahvila-satamatoimistossa, sis. matkamuistomyyntiä
  • ympäristönhoitotyöt (mm. ruohonleikkurin ja siimaleikkurin käyttö)
  • myynti ja tarjoilu Isonkarin kasarmiravintolassa

Isossakarissa tehdään tiimityötä. Kaikki työntekijämme osallistuvat tarpeen mukaan kaikkiin töihin sekä sisällä että ulkona.

Sovit tiimiimme, kun olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen tai alalle opiskeleva. Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja saat persoonallisuudellasi heidät innostumaan asiastasi. Tunnet auttavasti saaristoluontoa ja / tai merenkulkua. Tartut omatoimisesti tehtäviin etkä odota että joku aina sanoo sinulle mitä seuraavaksi pitää tehdä. Olet täsmällinen ja luotettava.

Työssä menestyminen (ja viihtyminen!) edellyttää omatoimista otetta tarttua työhön sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Kesä Isossakarissa kysyy myös kykyä nauttia asumattoman saaren rauhallisuudesta sekä vapaa-ajasta ulkoluodolla kaupungin hulinan sijaan.

Arvostamme aiempaa kokemusta opastyöstä sekä saaristoluonnon tuntemusta. Kokemus ravintola- tai majoitusalalta (esim. työskentely keittiössä, tarjoilu, siivous, vastaanottotyö) on eduksi.

Meillä saat mahdollisuuden tehdä töitä ja viettää kesää ainutlaatuisessa paikassa. Koulutamme kaikki työntekijämme tehtäviinsä, eli sinunkaan ei vielä tarvitse tuntea saarta tai saaren matkailupalveluita läpikotaisin. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi erittäin monialaisesti (hotelli-, ravintola-, satama- ja ohjelmapalvelut), ja kesän päätteeksi kirjoittamallamme työtodistuksella onkin mukava paino tulevaisuuden töitä hakiessasi.

Työhön sovelletaan Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työ edellyttää asumista Isossakarissa, ja työnantaja tarjoaa majoituksen.

UKK: 1) Keskikesällä viikkotyötunteja per isäntä / emäntä kertyy väh. 30-40, ja yhden työpäivän kesto on 9-10 tuntia. 2) Isossakarissa asutaan yhteismajoituksessa, 2 hlöä / huone, ja työnantaja tarjoaa majoituksen. Omat ruokailunsa jokainen työntekijä järjestää itse, eli työnantaja ei tarjoa ylläpitoa. 3) Palkka sovitaan tes mukaisesti, ja kesällä 2020 työssä aloittavan isännän / emännän tuntipalkka on työntekijästä riippuen arviolta 12 euroa.

– – – – –

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Hilden, puhelimitse arkisin klo 9-13, p. 040 734 5009.

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 26.1.2020. Voit liittää mukaan lyhyen ansioluettelon. Kerro hakemuksessasi työaikaan ja / tai palkkaan liittyvistä toiveistasi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@isokari.fi. Jos lähetät hakemuksen ja/tai ansioluettelon liitetiedostona, tee se pdf-muodossa.

Hakuaika on viitteellinen, ja avoinna olevat tehtävät saatetaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tervetuloa töihin Isonkarin majakkasaareen!