Syyskuun majakkamatkapaketit

Syyskuun majakkamatkapaketit

Isoonkariin tehdään syyskuussa majakkamatkoja teemalla ”Lintuja ja majakkasaaren rauhaa”. Lintuviikonloppu on ennenkokematon mahdollisuus tulla retkeilemään kesän jälkeen hiljentyneeseen Isonkarin saareen.

Lintuharrastajille viikonloppu tarjoaa hyviä haviksia sekä muuttavien että saarella pesivien lintujen muodossa. Luonnonrauhaa, retkeilymahdollisuuksia ja rentoutumista hakeville viikonloppu tarjoaa kuljetukset, majoituksen ja täysihoidon aikana, kun saari on muutoin matkailijoilta suljettu. Siis tervetuloa, ornit ja muut majakkamatkailijat!

Hiiripöllö. Kuva: Juhani Salmi.

Lintuviikonloppu soveltuu sekä aloitteleville että kokeneille lintuharrastajille, ja jos osallistut haasteeseen ”100 lajia vuodesssa”, saatat saada listaasi monta uutta vuodenpinnaa. Eikä sinun tarvitse olla lintuharrastaja ensinkään osallistuaksesi lintuviikonloppuun. Lintuihin liittyvään ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit viettää viikonlopun omassa rauhassasi tunnelmoidenkin.

Yhteinen retkeily suuntautuu merelle, Keskikallion luodolle, missä on mukavankokoinen ruokkikolonia. Veneretki toteutetaan lauantaina tai sunnuntaina aamupäivällä parhaalla mahdollisella säällä. Syyskuun viikonloppujen retki voidaan vaihtaa sään ja lintutilanteen mukaan ulkoluotojen merisirriretkeen.

Lintuviikonlopun vieraamme majoittuvat Majakkamestarin talon piha-aittaan, jonka kaksikerroksisiin huoneistoihin sijoitutaan yksi hlö per kerros. Omia liinavaatteita tai ruokia ei tarvitse ottaa mukaan, vaan majoituksesta löytyy kaikki saunapyyhkeitä myöten. Täysihoitoon sisältyvät varsinaisten aterioiden lisäksi myös retkieväät.

Sinirinta. Kuva: Juhani Salmi.

Lintuviikonloput 2019

Lintuviikonloput järjestetään perjantaista sunnuntaihin

  1. 10.-12.5.
  2. 17.-19.5. (täynnä)
  3. 13.-15.9.
  4. 20.-22.9. (täynnä)

Lintuviikonlopun hinta on 295 € / hlö ja se sisältää:

  • Edestakaiset kuljetukset Uudestakaupungista Isoonkariin: lähtö pe klo 16 ja paluu su klo 18 mennessä
  • Majoituksen kahden hengen jaetussa aittahuoneistossa
  • Täysihoidon sisältäen pe päivällisen, la aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä su aamiaisen ja lounaan. Kaikkien ruokailujen yhteydessä on mahdollisuus tehdä retkieväitä ja keittää kahvia/teetä omaan termokseen.
  • Saunan perjantaina ja lauantaina (miesten ja naisten vuorot)
  • Veneretken Keskikalliolle / ulkoluodoille (ei maihinnousua) sään mukaan lauantaina tai sunnuntaina
  • Sisäänpääsyn majakkaan

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Lintuviikonlopun varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka lintuviikonloppuun tulee varata ennakkoon. Lintuviikonloppu maksetaan paikan päällä Isossakarissa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Varauksen voi perua kuluitta 21 vrk ennen lintuviikonloppua. Jos varaus perutaan, kun lintuviikonloppuun on kolme viikkoa tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varaus laskutetaan täysimääräisenä.

Lintuviikonlopussa on säävaraus: Isoonkariin matkustamisen tuuliraja on noin 15 m/s. Lintuviikonlopun toteutuminen varmistuu alustavasti sitä edeltävänä torstaina klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti viikonlopun aloittavana perjantaina. Ylivoimaisella säällä lintuviikonloppu peruuntuu, jolloin sitä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

 

Varaa paikkasi lintuviikonloppuun:

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Valitse lintuviikonloppu (pakollinen). Valikossa näytetään ne viikonloput, joilla on vapaita paikkoja.

Paikkoja lintuviikonloppuun (295 € / hlö), valitse lukumäärä (pakollinen). Lintuviikonlopun hinta sisältää merimatkat, majoituksen, täysihoidon retkieväineen, veneretken lähiluodolle (ruokit / sirrit), saunan ja sisäänpääsyn majakkaan.

Mahdollinen etu- / alennuskoodi

Lintuviikonlopun hintaan sisältyy täysihoito retkieväineen. Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan.

Olen tutustunut lintuviikonlopun varaus-, maksu- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy-n viestejä aina silloin tällöin.
SähköpostitseEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

Tiedustelut ja varaukset myös sähköpostitse info@isokari.fi ja puhelimitse p. 040 1866 350.

Käenpiika. Kuva: Juhani Salmi.

Ps.

Isokari kuuluu Seksmiilarin saariston linnustoltaan arvokkaaseen alueeseen. Voit tutustua saaren linnustoon ja ladata lintulistan verkkosivuiltamme. Kesän etenemisestä ja mielenkiintoisista luontohavainnoista kerromme Facebook-sivullamme ja Instagramissa.

Lintuharrastaja Juhani Salmi on retkeillyt paljon Isossakarissa ja valokuvannut lintuja sekä maisemia. Salmen verkkosivuilla on hyviä kuvia – käy katsomassa mitä kaikkea voit päästä näkemään Isonkarin lintuviikonlopun aikana!