Isonkarin luontoleirit

Isonkarin luontoleirit

Isonkarin luontoleirillä tutkitaan luontoa, seikkaillaan, leikitään, askarrellaan ja ennen kaikkea nautitaan ajasta yhdessä. Majakkasaari luo ainutlaatuiset puitteet elämykselle, joka muistuu mieliin vuosienkin kuluttua.

Isonkarin luontoleirille osallistutaan lapsi-aikuinen-parina. Lapsen oma aikuinen voi olla vanhempi, kummi tai vaikka mummi!

Luontoleirin ohjelmassa on kasvien, lintujen ja rannan eliöstön tutkailua, lampaiden rapsuttelua, leikkejä, askartelua ja seikkailuja. Jännittävään majakkaan pääsee kiipeämään valon loistaessa yöaikaan, ja iltanuotio ja -sauna kuuluvat myös leirin ohjelmaan. Leiriohjelma sopii parhaiten esi- ja alakouluikäisille lapsille.

Leirillä majoitutaan Isonkarin kesähotellin mukavissa tiloissa, Majakkamestarin talon piha-aitassa. Omassa huoneistossa on mukava kerrata päivän tapahtumat, lukea iltasatu – tai käydä ottamassa pienet levot keskellä päivää, jos raikas meri-ilma yllättäen uuvuttaa jommankumman leiriläisen!

Leirillä ulkoillaan säässä kuin säässä. Aikaisempaa kokemusta retkeilystä tai leirillä olosta ei tarvita. Leiriohjelmasta vastaavat Isonkarin koulutetut erä- ja luonto-oppaat.

Lampaat ja lammaspaimenet

Leiriajankohdat kesällä 2018

  • 5.-7.6. (tiistai-torstai) – täynnä, ilmoittaudu varasijalle
  • 12.-14.6. (tiistai-torstai) – täynnä, ilmoittaudu varasijalle
  • 26.-28.6. (tiistai-torstai) – täynnä, ilmoittaudu varasijalle
  • 24.-26.7. (tiistai-torstai) – täynnä, ilmoittaudu varasijalle

Hinta ja varausehdot

Leirin hinta on 550 euroa, sisältäen edestakaiset matkat Isoonkariin, majoituksen (2hh), ruokailut (täysihoito) ja monipuolisen leiriohjelman kahdelle. Leirin kesto on 2 vrk tiistaista torstaihin.

Leirin hinta laskutetaan kokonaisuudessaan leirin varaamisen yhteydessä, ja varaus on voimassa maksun jälkeen. Laskun eräpäivä on 14 vrk varauspäivästä. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.

Jos leirivaraus peruutetaan, kun leirin alkuun on enemmän kuin 30 päivää, peritään 20 euron käsittelykulu. Jos leiri peruutetaan, kun leirin alkuun on enintään 30 päivää ja vähintään 14 päivää, peritään 20 euron käsittelykulu ja lisäksi peruutuskuluna 50 % leirin hinnasta. Kun leiriin on alle 14 päivää, koko leirin hinta pidätetään peruutuskuluna.

Tiedustelut ja varaukset

  • Puhelimitse p. 040 1866 350
  • Sähköpostitse info@isokari.fi

Tervetuloa kesän parhaalle leirille!