Isonkarin kesähotelli, majakka taustalla

Vietä yö majakkasaarella! Majakkamatkapakettimme

Olemme syksyllä 2018 avoinna enää ainoastaan ryhmille, ryhmäkoko min. 8 hlöä. 

– – – – –

Päiväristeilyllä näet keisarillisen mahtipontisen majakan ja osan Isonkarin saaren monimuotoisuudesta. Jäämällä saareen yöksi näet ja koet paljon enemmän!

Voit retkeillä saaren metsissä ja niityillä, tutkia harvinaisia kasveja ja bongata lintuja, sekä tunnelmoida rannattoman horisontin äärellä. Saarta ympäröivät Selkämeren kirkkaat vedet, ja mainingit lyövät rantaan Ruotsista asti. Isonkarin nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – nekin pääset näkemään yöpymällä saaressa!

Saaren kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä, ja siinä on yhteensä kuusi huoneistoa. Yöpymisen sisältävät majakkamatkapaketit sisältävät aina kuljetukset saareen, majoituksen, täysihoidon, saunan ja hyvät ohjelmapalvelut. Kesähotelli on avoinna 2.5.–30.9.2018. Tervetuloa!

Isonkarin kesähotellin huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa. Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, majakkamiljöön tunnelmaa kunnioittaen.

Majakkamestarin talossa on kaksi huoneistoa: kahden hengen sviittihuoneisto Loisto sekä 4 hh perhehuoneisto Pikkulepinkäinen.

Majakkamestarin talon piha-aitassa neljä huoneistoa: 2 hh Merikotka, 2 hh Kirjokerttu, 2 hh Ketonoidanlukko ja 2 hh Sudenmarja.

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Kesähotelliin ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläinten kanssa.

Saatavuus ja hinnat

Olemme syksyllä 2018 avoinna enää ainoastaan ryhmille, ryhmäkoko min. 8 hlöä. 

– – – – –

Kaikki majakkamatkapakettimme löytyvät saatavuus- ja hintatietoineen, ja ovat varattavissa Merikaupastamme (https://merikauppa.isokari.fi). Voit varata 1-3 vrk:n majakkamatkan vaikka heti. Pidemmissä varauksissa ja ryhmävarauksissa pyydämme kääntymään toimistomme puoleen, yhteystiedot info@isokari.fi, p. 040 1866 350.

Tervetuloa!