Majakkapäivän risteilyvaraukset

Majakkapäivän risteilyvaraukset

Kansainvälistä majakkapäivää vietetään Isossakarissa koko viikonloppu 17.-18.8.2019. Tervetuloa risteilylle!

Varaa paikkasi majakkapäivän risteilylle helposti tällä lomakkeella. Risteilyjen varaukset ja tiedustelut myös sähköpostitse (info@isokari.fi) ja puhelimitse (p. 040 1866 350). Tervetuloa!

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Valitse risteilypäivä (pakollinen).

Aikuisten lippuja (65,-/hlö), valitse lukumäärä (pakollinen). Hinta sisältää merimatkat, lounaan, opastetun kierroksen saarella sekä sisäänpääsyn majakkaan.

4-12 v lasten lippuja (29,-/hlö), valitse lukumäärä. Hinta sisältää merimatkat, lounaan, opastetun kierroksen saarella sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Paikkavaraus sylilapselle alle 4 v (maksuton), valitse lukumäärä

Mahdollinen etu- / alennuskoodi

Risteilyn hintaan sisältyy lounas, joka on kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) ja Isokarinlimppua (L), lisäksi tarjolla on lohkopunajuuria ja pikkukurkkuja sekä kuivattua luomuruisvarrasleipää (L), ruokajuomina vesi ja mehu, myös kahvi/tee.
Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee.

Olen tutustunut risteilyn maksu- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy:n viestejä aina silloin tällöin.
SähköpostitseTekstiviestinäEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha