Matkailupalvelut

Isokari Lighthouse

Isonkarin saari tarjoaa matkailijoille hyvän kattauksen palveluita ulkosaariston rauhassa. Pohjanlahden korkeimman majakan vetovoimaa lisää sen ympäristö: saaren ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto. Isokari kuuluu osin Selkämeren kansallispuistoon.

Upea majakka on peräisin keisarillisen Venäjän ajalta vuodelta 1833. Majakka on edelleen toiminnassa, ja sen valo syttyy loistamaan kirkkaimpinakin kesäöinä. Vierailut majakkaan tehdään oppaan kanssa ja opastuksia pidetään keskikesällä päivittäin. Opastus ja sisäänpääsy majakkaan sisältyvät aina M/S Kertun päiväristeilyihin, ks. tapahtumakalenterimme.

Isossakarissa on idyllinen pieni kesähotelli, ja saaressa on sallittua myös telttailla. Isoonkariin tehdään päiväristeilyjä ja -retkiä, ja veneilijöitä palvelee suojaisa ja viihtyisä vierassatama.

180 hehtaaria suurella saarella on majakan lisäksi paljon muutakin nähtävää. Voit vaeltaa luontopolulla, geokätköillä, bongata harvinaisia kasveja ja lintuja, rapsutella lampaita ja tunnelmoida rannattoman horisontin äärellä. Saaren nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – ne näet yöpymällä Isossakarissa! Isonkarin kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä majakan alla, ja on avoinna kesä-elokuussa, ryhmille myös touko- ja syys-lokakuussa. Pienessä hotellissa on vain kuusi huoneistoa, joten varaathan oman kesälomamatkasi ajoissa!

Isokari tarjoaa hienot puitteet asiakastilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin. Olo on kuin maailman laidalla, mutta 4G-yhteydet pitävät halukkaat kiinni maailman menossa. Kokoustiloistamme löytyy wifi ja projektori.

Unohtumaton hääpäivä tai syntymäpäivät on nekin helppo pitää saaressa: Kerrankin on aikaa olla yhdessä, ja tarvitsemanne ruoka- ja ohjelmapalvelut räätälöidään teille toiveidenne mukaan.

Yhdessäolo ainutlaatuisissa merimaisemissa ja vierailu majakassa riittävät tekemiseksi monelle, mutta järjestämme myös monipuolista ohjelmaa: saarisuunnistusta, pihapelejä, paljasjalkakävelyä, linturallin, rentoutushetken kalliolla tai vaikka hyljesafarin.

Saareen on helppo tulla M/S Kertulla, tilauskuljetuksella tai omalla veneellä.

Lämpimästi tervetuloa – joko päiväristeilylle tai viihtymään pidemmäksi aikaa!

Yhteystiedot: info@isokari.fi, p. 040 1866 350, voit myös lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta