Matkailupalvelut

Isokari Lighthouse

Saari tarjoaa matkailijoille hyvän kattauksen palveluita ulkosaariston rauhassa. Pohjanlahden korkeimman majakan vetovoimaa lisää sen ympäristö: saaren ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto. Isonkarin saari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon.

Upea majakka on peräisin keisarillisen Venäjän ajalta vuodelta 1833. Vierailut majakkaan tehdään oppaan kanssa ja opastuksia pidetään keskikesällä päivittäin.

Isonkarin majakan linssistö

180 hehtaaria suurella saarella on majakan lisäksi paljon muutakin nähtävää. Voit vaeltaa luontopolulla, bongata harvinaisia  kasveja ja lintuja, rapsutella lampaita ja tunnelmoida rajattoman horisontin äärellä. Saaren nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – ne näet yöpymällä Isossakarissa!

Kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä. Yöpymisen sisältävät majakkamatkapaketit sisältävät aina myös täysihoidon ja saunan. Pienessä hotellissa on vain kuusi huoneistoa, joten varaathan oman kesälomamatkasi ajoissa!

Saarelta löytyy mainio kattaus matkailupalveluita: kahvila, matkamuistomyymälä, opaspalvelut, kokoustilat, uimaranta ja tilaussauna. Saareen tehdään risteilyjä, ja veneilijöitä palvelee suojaisa ja viihtyisä vierassatama.

Isonkarin kesäravintola

Isokari tarjoaa hienot puitteet myös kokouksille ja asiakastilaisuuksille, ja saari on erinomainen paikka viettää merkkipäiväjuhlia tai vaikka kihlajaisia.

Saareen on helppo tulla M/S Kertulla tai omalla veneellä.

Lämpimästi tervetuloa – joko päiväristeilylle tai viihtymään pidemmäksi aikaa!