Pilates retriittiviikonloppu

Isonkarin majakkasaarella 29.5. – 30.5.2021 ohjaajana Marika Virkkunen

Pilateksen tavoitteena on optimaalisen toiminnallisen ryhdin kehittäminen. Tähän pyritään vahvistamalla keskivartaloa, opettelemalla oikeaoppisia liikeratoja, venyttämällä kireitä lihaksia, vahvistamalla heikkoja lihaksia sekä tehostamalla hengitystä. Klassinen pilates liikesarjoineen ja siirtymineen on nerokas ja kokonaisvaltainen menetelmä, joka paljastaa kehon tilan ja tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen.

Tule viettämään voimaannuttava Pilates-viikonloppu kesään heräävään Selkämeren kansallispuiston luonnossa, Isokarin majakkasaarella.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa pilateskokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi pilateksen maailmaan. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien.

Viikonlopun ajan saamme nauttia kauniista ympäristöstä merimaisemineen. Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon – siihen sinulla on täysi lupa.

Ohjaajana Marika Virkkunen,
Pilates-opettaja (Peak Pilates), liikunnanohjaaja, Personal trainer
” Pilates on omassa nerokkuudessaan yksi hienoimmista liikuntamuodoista, joita olen itse koskaan kokeillut. Olen myöskin onnellinen siitä, että olen saanut opettaa 6 vuoden aikana sadoille ihmisille Pilatesta. Näihin vuosiin on mahtunut monenlaista tarinaa, erilaisia motiiveja tehdä Pilatesta. Osa tulee rauhoittumaan, jotkut vahvistumaan, venyttämään, kuntouttamaan tai sitten mielenkiinnosta katsomaan mistä tässä on kyse.”

Pilates retriittiviikonlopun ohjelma
Lauantai 29.5.2021
Lähtö Uudenkaupungin vierasvenesatamasta Kerttu-laivalla klo 10:00
Aamukahvit laivalla
Saapuminen ja majoittuminen Isonkarin majakkasaareen
Aamu-Pilates rannalla
Lounas
Keskivartalon voima & kehon yhteydet – luento (1h)
Omaa aikaa saarella ja välipala ( 2-3h)
Pilates rannalla
Sauna ja uinti
Illallinen

Sunnuntai 30.5.2021
Aamu-Pilates rannalla
Aamupala
Rauhallinen hetki, omaa aikaa
Pitkä, hidas ja rauhoittava Pilates-harjoitus rannalla (2h)
Lounas
Paluu Uutenkaupunkiin klo 17:30

Täysihoitopaketin hinta jaetussa kahden hengen aittahuoneistossa 430€ / henkilö.
Hinta sisältää:
kuljetukset Uusikaupunki – Isonkarin Majakkasaari – Uusikaupunki
kaikki yllä luetellut ohjelmat ja ateriat

Varaa Pilatesretriittisi tästä!