Hyvinvointia luontoretriitistä

Hyvinvointia luontoretriitistä

Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta luontoretriittiviikonlopusta aavan meren ympäröimällä majakkasaarella! Isoonkariin tehdään luonnon äärellä hiljentymiseen johdattavia retriittejä touko- ja kesäkuun viikonloppuina.

Luontoretriitissä kiire, melu ja arjen vaatimukset katkaistaan vetäytymisellä majakkasaaren rauhaan ja hiljaisuuteen. Retriitin ohjatut luontohetket johdattavat rentoutumiseen sekä oman hyvinvoinnin palauttamiseen.

Luontoretriitti ei ole äänetön eikä osallistujien tarvitse sitoutua hiljaisuuteen. Retriitin äänimaiseman täyttävätkin lintujen laulu, aaltojen kohina ja tuulen kuiske, ja mielenkiintoisista luontohavainnoista voidaan jutella yhteisellä päivällisellä. Retriitissä annetaan kuitenkin jokaiselle rauha nauttia luonnosta ja saaren tunnelmasta omaan tahtiin omalla tavalla, ja hiljaisuus / puhumattomuus sallitaan sitä haluaville. Retriitti on uskonnoton.

Mustalintuja. Kuva: Juhani Salmi.

Luontoretriitin ohjelmassa on yhteisiä, ohjattuja retkeilyjä kasveihin, lintuihin ja kallioihin tutustuen. Retkeilyiden teema on rauhallisuuden tavoittaminen ja hyvinvoinnin löytäminen luonnosta.

Ohjelma on väljä, ja se jättää tilaa ulkoilulle, lukemiselle ja kiireettömille aterioille valmiista ruokapöydästä. Luontoretriitin ja majakkasaaren hiljaisuus tekevät myös tilaa sille, että jotain arjessa kadotettua voi nousta esiin.

Retriittiin osallistuvat majoittuvat Majakkamestarin talon piha-aittaan, jonka kaksikerroksisiin huoneistoihin sijoitutaan yksi hlö per kerros. Iltahiljaisuus alkaa klo 21.

Majakkamestarin talon piha-aitta, jossa luontoretriittiin osallistuvat majoittuvat.

Luontoretriitit keväällä 2019

Luontoretriitit järjestetään perjantaista sunnuntaihin

  1. 3.-5.5.
  2. 24.-26.5. (vapaana 2 paikkaa)
  3. 31.5.-2.6. (täynnä)
  4. 7.-9.6. (vapaana 1 paikka miehelle)

Luontoretriitin hinta on 295,-/hlö ja se sisältää:

  • edestakaiset kuljetukset Uudestakaupungista Isoonkariin: lähtö pe klo 16 ja paluu su klo 15
  • retriittiohjelman: opastetut retkeilyt oheistehtävineen
  • majoituksen kahden hengen jaetussa aittahuoneistossa
  • täysihoidon sisältäen pe päivällisen, la aamiaisen, lounaan ja päivällisen sekä su aamiaisen ja lounaan
  • saunan perjantaina ja lauantaina (miesten ja naisten vuorot)
  • sisäänpääsyn majakkaan

Lämpimästi tervetuloa luontoretriittiin nauttimaan majakkasaaren rauhasta! 

Retriitin varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka retriittiin tulee varata ennakkoon. Retriitti maksetaan paikan päällä Isossakarissa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Varauksen voi perua kuluitta 21 vrk ennen retriittiä. Jos varaus perutaan, kun retriittiin on kolme viikkoa tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varaus laskutetaan täysimääräisenä.

Retriitissä on säävaraus: Isoonkariin matkustamisen tuuliraja on noin 15 m/s. Retriitin toteutuminen varmistuu alustavasti retriittiä edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti retriitin aloittavana perjantaina. Ylivoimaisella säällä retriitti peruuntuu, jolloin sitä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

 

Varaa paikkasi luontoretriittiin:

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Valitse retriittiviikonloppu (pakollinen). Valikossa näytetään ne retriitit, joilla on vapaita paikkoja.

Retriittipaikkoja (295,-/hlö), valitse lukumäärä (pakollinen). Retriitin hinta sisältää merimatkat, majoituksen, täysihoidon, saunan, retriittiohjelman ja sisäänpääsyn majakkaan.

Retriitin hintaan sisältyy täysihoito. Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan.

Olen tutustunut retriitin varaus-, maksu- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy-n viestejä aina silloin tällöin.
SähköpostitseTekstiviestinäEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

Tiedustelut ja varaukset myös sähköpostitse info@isokari.fi ja puhelimitse p. 040 1866 350.