Varaa liput risteilylle

M/S Kerttu risteilee Uudestakaupungista Isonkarin majakkasaareen lähes päivittäin ajalla 3.6.-23.8.2020. Lisätietoa risteilyistä, ks. www.isokari.fi/risteilyt.

Tilava ja mukava yli sadan matkustajan Kerttu ottaa tänä kesänä kyytiin maksimissaan 50 risteilymatkustajaa. Lisätietoja laivasta ks. www.mskerttu.fi

Ennakkoon varatut liput maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti. Tutustuthan varaus- ja maksuehtoihimme ennen varauksen tekoa. 

Tervetuloa! 

Varaa liput

Varaa paikkasi risteilylle helposti tästä. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse (p. 0401866350) ja sähköpostitse (info@isokari.fi).

Valikossa näytetään ne risteilyt, joilla on vapaita paikkoja. Risteilypäivän aamun paikkatiedustelut satamassa klo 9.30 jälkeen tai puhelimitse 040 1866 350.
Risteilyn hintaan sisältyy lounas, joka on kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) etikkapunajuurta, pikkukurkkuja, Isokarinlimppua (VL), luomuruisvarrasleipää (L) ja voita (L), myös kahvi. Ruokajuomina vesi ja mehu. Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee, esim. "Yhdelle aikuiselle kasvisruoka."
Mukana esim. lastenvaunut tai lemmikki (maksuton, mutta paikka varattava ennakkoon)