Ryhmämatkat Isoonkariin

Ryhmämatkat Isoonkariin

Eri kokoiset ryhmät voivat matkustaa Isoonkariin tapahtumakalenterimme mukaisilla retkillä ja risteilyillä, ja teemme myös paljon ryhmien omia tilausretkiä. Tilausristeilyjä ja -retkiä voidaan tehdä koko avovesikausi, vapusta lokakuun loppuun.

Tapahtumakalenterimme mukaisilla päiväretkillä, ryhmäalennus

 • yli 30 henkilön ryhmille -10 % aikuisten lipun hinnasta; lisäksi matkanjohtaja ja linja-autonkuljettaja veloituksetta
 • yli 50 henkilön ryhmille -10 % aikuisten lipun hinnasta; lisäksi kaksi matkanjohtajaa ja linja-autonkuljettaja veloituksetta

Ryhmävarauksia koskevat samat varaus-, maksu- ja peruutusehdot kuin ryhmien tilausristeilyjä ja -retkiä.

Urpoisten saari Uudenkaupungin edustalla on kokemus kaikille aisteille. Saaren merimetsokolonia on yksi Suomen suurimmista.

 

Tilausristeilyt Isoonkariin

M/S Kerttu voidaan varata yksityiseen käyttöönne koko päiväksi, ja näin voitte tehdä päiväretken Isoonkariin oman aikataulunne mukaan ja kokonaan omalla porukalla. Tilausristeilyjä ja -retkiä voidaan tehdä 2.5.-31.10. Sopiva 20-75 henkilön risteilyn kokonaiskesto on 7-9 tuntia.

Tilausristeily 20-75 henkilön ryhmälle, esimerkki

Risteilylle lähdetään esim. klo 10 Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Lahdella on näyttäviä huvivenesatamia, joiden ohi merimatka hiljalleen alkaa. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen aamupäiväkahvi ja pulla / romminaukku, ja nautitaan mukavasti käynnistyneestä meripäivästä.

M/S Kerttu risteilee Isoonkariin koko avovesikauden. Laiva voidaan varata yksityiseen käyttöönne koko päiväksi, ja näin voitte tehdä päiväretken Isoonkariin oman aikataulunne mukaan ja kokonaan omalla porukalla.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus Kertulla. Kertun viihtyisissä sisätiloissa on kahvio (myös täydet anniskeluoikeudet) ja aurinkokannella runsaasti tilaa nauttia raikkaasta meri-ilmasta. Matkanteko on mukavaa koleanakin päivänä laivan keskuslämmityksen ansiosta, mutta pukeutumalla mukavasti ja säähän sopivasti näkee ja kokee kannella eniten!

Maisema muuttuu suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi, jonka rannattomasta horisontista löytyy ainoastaan Isokari. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon sekä saariston nähtävyyksiin. Matka Isoonkariin kestää noin 1,5 tuntia.

Perillä Isossakarissa: Satamasta alkavalla opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä tietysti itse majakkaan. Majakka on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite, ja sisäänpääsy majakkaan tapahtuu ohjatusti. Päästäkseen ylös lyhtyhuoneeseen ihailemaan majakan linssistöä on kiivettävä lähes 180 porrasta, mutta torni on vaikuttava ilmestys kauniilta majakkakedoltakin katsottuna.

Risteilyn hintaan sisältyvä lounas tarjoillaan Isonkarin kasarmiravintolassa. Etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot (esim. kalaton, gluteeniton) huomioidaan vaivatta.

Yhteisen ohjelman (opastus, ruokailu) kesto on noin 3 h. Suosittelemme varaamaan vapaata aikaa lisäksi 1 h tai enemmän, sillä saaren kasvistossa, linnustossa, arkkitehtuurissa, sekä laivaliikenteessä saaren edustalla on paljon nähtävää ja omatoimista ihmeteltävää kaikenikäisille! Idylliseltä hiekkarannalta pääsee halutessaan uimaan, ja viihtyisällä kesäterassilla vierähtää hetki jos toinenkin.

Paluumatkalle lähdetään esim. klo 16, ja Uuteenkaupunkiin saavutaan tässä esimerkissä noin klo 17.30. Paluumatkalla voi vielä kirjoittaa postikortteja, jotka leimataan Isonkarin omalla leimalla (ei virall. postileima) ja nauttia meritunnelmasta virvokkeiden kera.

Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehditte vaikka kastaa talviturkit, etsiä geokätkön tai kaksi, tai viivähtää idyllisellä kesäterassillamme!

Hinnat (esimerkkiristeily), ryhmille tilauksesta

 • 20-30 henkilön ryhmät; 79 € / hlö
 • 31-49 henkilön ryhmät; 69 € / hlö, matkanjohtaja ja linja-autonkuljettaja veloituksetta
 • yli 50 henkilön ryhmät; 65 € / hlö, kaksi matkanjohtajaa ja linja-autonkuljettaja veloituksetta
  • Ryhmäkoko lasketaan aikuisten mukaan. Lasten 4-12 v liput hintaan 25 € / hlö; alle nelivuotiaat maksutta

Esimerkkihintaan sisältyy

 • Merimatkat Uusikaupunki-Isokari-Uusikaupunki M/S Kertulla, joka on varattu ainoastaan teidän ryhmänne käyttöön
 • Aamupäiväkahvi ja pulla tai esim. romminaukku M/S Kertulla menomatkalla
 • Opastettu saarikierros Isonkarin saaressa ja sisäänpääsy Isonkarin majakkaan
 • Lounas, ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan
  • Lounasvaihtoehto 1 koko ryhmälle: kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) ja Isonkarinlimppua (L), lisäksi tarjolla on lohkopunajuuria, pikkukurkkuja ja luomuruisvarrasleipää (L), hintaan sisältyvä ruokajuoma vesi (lisämaksusta laajempi valikoima juomia), myös kahvi tai tee
  • Lounasvaihtoehto 2 koko ryhmälle: lohikeittoa (L, G) ja saaristolaisleipää (L), hintaan sisältyvä ruokajuoma vesi (lisämaksusta laajempi valikoima juomia), myös kahvi tai tee
 • Arvonlisävero

Risteilyn lähtö- ja paluuajat sovitaan viim. 7 vrk ennen risteilypäivää.

Ota uimapuku mukaan! Isonkarin hiekkaranta on hyvä uimapaikka kaikenikäisille.

 

Ryhmävarausten varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Matkan arvioitu osallistujamäärä on ilmoitettava varauksen yhteydessä, ja se vahvistetaan varausvahvistuksessa. Matka laskutetaan toteutuneen matkustajamäärän mukaan: Minimiveloituksemme on ennakkoon ilmoitettu, arvioitu osallistujamäärä. Laskutustiedot on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen info@isokari.fi viim. 7 vrk ennen risteilypäivää.

Jos varaus perutaan, kun sen alkuun on enemmän kuin 30 päivää, käsittely- tai peruutuskuluja ei peritä. Jos varaus perutaan, kun sen alkuun on enintään 30 päivää ja vähintään 14 päivää, peritään 20 euron käsittelykulu ja lisäksi peruutuskuluna 50 % varauksen minimiveloituksesta. Kun varaukseen on alle 14 päivää, koko varauksen minimiveloitus peritään peruutuskuluna.

 

Huomioitavaa

Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Erityisvaatimukset: Saarella liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin. Pyörätuolilla, rollaattorilla tai kyynärsauvojen avulla liikkuminen ei valitettavasti onnistu Isossakarissa. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

 

Tiedustelut ja varaukset

Suunnitellaan yhdessä teille hyvä majakkamatka! Voitte lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa! 

 • Sähköpostiosoite: myynti@isokari.fi
 • Ryhmämatkojen tiedustelut ja varaukset myös numerosta p. 040 1866 350
 • Tutustu myös kokous- ja tyhypalveluihimme: isokari.fi/yrityksille

Tarjouspyynnön lähettäjän / yhteyshenkilön nimi (pakollinen)

Yhteyshenkilön puhelinnumero (pakollinen)

Yrityksen, yhdistyksen tai muu ryhmän nimi

Sähköpostiosoite tarjouksen lähettämistä varten (pakollinen)

Ensisijainen matkapäivätoiveenne (pakollinen)

Toissijainen matkapäivätoiveenne (pakollinen)

Arvio ryhmänne koosta (pakollinen)
6 hlöä tai vähemmän7-12 hlöä13-16 hlöä17-30 hlöä31-40 hlöä41-50 hlöäyli 51 hlöä

Ryhmässä on aikuisia ja/tai lapsia (pakollinen)
AikuisiaLapsia

Mitä palveluita toivotte sisällytettäväksi tarjoukseen? Voitte valita useita (pakollinen)
Päiväristeily IsoonkariinLounasPullakahvitKokouspalvelutOhjattua tyhy-ohjelmaaHyljesafariSaunaYöpyminen IsossakarissaVapaamuotoista ajanviettoaPelkkä risteily tai veneretki, ei käyntiä Isossakarissa

Voitte myös kertoa vapaasti selittäen millaista matkaa suunnittelette:

Kuvailkaa halutessanne tarkemmin millaisia ruokapalveluita toivotte:

Kuinka paljon aikaa matkaan on käytettävissä (päiviä, tunteja)? Anna arvioitu lähtöaika sekä toivottu paluuaika (pakollinen):

Lähtöpaikka, mistä lähdetään ja minne palataan (pakollinen):
UusikaupunkiKustaviMuu

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha