Verkostoidu ja virkisty 21.5.

Verkostoidu ja virkisty 21.5.

Verkostoidu ja virkisty Isossakarissa, Selkämeren kansallispuistossa

Tervetuloa mukaan Turun seudun yritysten ja yhdistysten yhteiselle Verkostoidu ja virkisty -tyhyristeilylle 21.5. Tapahtuma on tarkoitettu yrityksille ja yhdistyksille, joissa on alle 10 työntekijää.

Työntekijä on yrityksen tärkein voimavara, ja hänestä tulee huolehtia. Tyhy-tapahtuman järjestäminen vaatii kuitenkin aikaa ja vaivaa, ja saattaa jäädä siksi toteuttamatta etenkin pienissä työyhteisöissä.

Isonkarin Verkostoidu ja virkisty -risteily on pienille toimijoille kohdennettu helppo ja mieleenpainuva tapa kiittää työntekijää. Risteily on helposti hankittavissa ilman ennakkokustannuksia, ja se sisältää kaiken tarvittavan: elämyksiä ja hyvää ruokaa, bonuksena uudet tuttavat ja kumppanit! Risteily sopii hyvin tyhy-päiväksi.

Tulkaa majakkamatkalle nauttimaan upeasta keväisestä saaristosta ilman kiirettä. Pääsette samalla verkostoitumaan oman alueenne muiden mikroyritysten ja yhdistysten kanssa, ja suunnittelemaan ehkä jotakin yhteistä tulevaisuudessa.

Verkostoidu ja virkisty -risteily Uudestakaupungista Isoonkariin tiistaina 21.5.

  • lähtö Uudestakaupungista kello 10.30 **
  • paluu Uuteenkaupunkiin kello 17.30

Risteilyn hinta on 65 euroa / henkilö. Hinta sisältää edestakaiset merimatkat Uudestakaupungista Isoonkariin, opastetun kierroksen Isossakarissa, sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan.

Risteilypäivän kulku

Risteily alkaa Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Lahdella on näyttäviä huvivenesatamia, joiden ohi merimatka hiljalleen alkaa.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla, jonka viihtyisissä ja lämpimissä sisätiloissa on kahvila (täydet anniskeluoikeudet) ja aurinkokannella runsaasti tilaa nauttia päivästä merellä. Kuuma kahvi, Kertun korvapuusti tai vaikkapa Isonkarin oma olut maustavat hyvin alkanutta meripäivää.

Maisema muuttuu suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi, jonka rannattomasta horisontista löytyy ainoastaan Isokari. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon sekä saariston nähtävyyksiin. Merimatkan kesto on noin 1,5 h.

Yhteisen risteilyohjelman lisäksi ehditte vaikka kastaa talviturkit, etsiä geokätkön tai kaksi, tai avata terassikauden idyllisellä kesäterassillamme!

Perillä Isossakarissa: Opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä itse majakkaan. Lounas tarjoillaan Isonkarin kasarmiravintolassa. Opastus, sisäänpääsy majakkaan ja lounas sisältyvät risteilyn hintaan. Aikaa nauttia olosta saarella on noin 4 tuntia. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehditte vaikka kastaa talviturkit, etsiä geokätkön tai kaksi, tai avata terassikauden idyllisellä kesäterassillamme!

Paluumatkalle lähdetään klo 16, jolloin teillä on mahdollisuus jatkaa verkostoitumista ja jakaa ideoita ja yhteystietoja ennen saapumista Uuteenkaupunkiin klo 17.30. **

Tervetuloa Isoonkariin virkistäytymään ja verkostoitumaan! 

 

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka / paikat risteilylle tulee varata ennakkoon. Risteily maksetaan retkipäivänä laivassa ellei sen laskutuksesta ole sovittu ennakkoon. Maksutavat laivassa: käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Risteilyllä on säävaraus: tuuliraja on noin 15 m/s. Risteilyn toteutuminen varmistuu alustavasti sitä edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti risteilypäivän aamuna. Ylivoimaisella säällä risteily peruuntuu, jolloin sitä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 14 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun retkeen on kaksi viikkoa tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut paikat laskutetaan täysimääräisenä.

 

Varaa paikka / paikat risteilylle

Yrityksen / yhdistyksen nimi (pakollinen)

Y-tunnus (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

21.5. risteilymatkustajien nimet (pakollinen)

Matkapuhelinnumerot, joista 21.5. risteilylle lähtijät tavoittaa 20.5. (voitte antaa yhden tai useamman, pakollinen)

Valitse risteily (pakollinen).

Risteilylippuja (65,-/hlö), valitse lukumäärä (pakollinen). Hinta sisältää merimatkat, lounaan, opastetun kierroksen saarella sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Risteilyn hintaan sisältyy lounas, joka on kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) ja Isokarinlimppua (L), lisäksi tarjolla on lohkopunajuuria ja pikkukurkkuja sekä kuivattua luomuruisvarrasleipää (L), ruokajuomina vesi ja mehu, myös kahvi/tee.
Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee.

Risteilyn maksaminen / laskutus (pakollinen)
Risteily maksetaan matkapäivänä laivassaRisteily tulee laskuttaa (lasku lähetetään sähköpostilla yllä antamaanne sähköpostiosoitteeseen, tai jos haluatte verkkolaskun, lähettäkää laskutustiedot os. info@isokari.fi)

Olen tutustunut risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy:n viestejä aina silloin tällöin.
SähköpostitseEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

Risteilyn tiedustelut ja varaukset myös sähköpostitse (myynti@isokari.fi) ja puhelimitse (p. 040 1866 350).

Isonkarin nimikkolintuja riskilöitä. Saaren satamassa on yksi Suomen suurimmista riskiläkolonioista. Kuva: Juhani Salmi.

Isoonkariin tehdään tilausmatkoja ryhmille, yhdistyksille ja yrityksille, ja päiväristeilyjen lisäksi Isossakarissa voi yöpyä. Tervetuloa!

**Turusta on linja-autoyhteys Uuteenkaupunkiin klo 8.15-9.50 (J Vainion Liikenne Oy), ja Uudestakaupungista Turkuun klo 18.10-19.30 (Taivassalon Auto Oy). Ks. Matkahuolto.fi