Isonkarin kesäravintola

Kokous tai juhlat majakalla

Isokari tarjoaa hienot puitteet asiakastilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin. Olo on kuin maailman laidalla, mutta 4G-yhteydet pitävät halukkaat kiinni maailman menossa. Kokoustiloistamme löytyy wlan ja projektori.

Yhdessäolo ainutlaatuisissa merimaisemissa ja vierailu majakassa riittävät tekemiseksi monelle, mutta järjestämme myös monipuolista ohjelmaa: saarisuunnistusta, pihapelejä, paljasjalkakävelyä, linturallin, rentoutushetken kalliolla tai vaikka hyljesafarin.

Kokouspäivän pölyt pestään ensin tietysti meressä, mutta lopullisesti Majakkamestarin pihasaunassa. Kesähotellissamme on majoitustilaa yht. 12-16 henkilölle: 2 x 2hh sviittiä (parisängyllä) ja 4 x 2-3hh.

Ota yhteyttä, niin kootaan juuri teille sopiva paketti!

 

Kokoukset ja suhdetoiminta

Joskus on tarve puhua tärkeitä paikassa, missä konttorin arki ei häiritse. Majakkasaarella olette alusta loppuun samassa paikassa, ilman että jälleen se yksi kiireinen karkaa kesken ohjelman! Meillä järjestät myös pitkään puhutun asiakas- tai sidosryhmätapaamisen.

  • Kokoukset ja koulutukset
  • Juhlat, edustus, elämykset

Kokoustilamme ovat

  • Majakan vahtihuone (ylhäällä majakkatornissa) maks. kuudelle
  • Majakkamestarin talon sali maks. 14 henkilölle
  • Kasarmin sali maks. 40 henkilölle

Kokoustaa ja keskustella voi myös ulkona. Miksi tulisitte majakkasaarelle istumaan koko ajan pelkästään sisällä? Piha- ja kalliokokouksia varten meillä on istuinalustat, viltit ja kannettavat fläppitaulut.

 

Henkilökunnan hyvinvointi

Töissä juhlitaan projektin päättäjäisiä, läksiäisiä ja saavutettuja tavoitteita. Yhteiset kokemukset kannattavat pitkälle! Kiireetön majakkaretki on aitoa hemmottelua: riittävän kaukana arjesta.

  • Virkistys, hyvinvointi, tyky-päivät
  • Juhlat, palkitseminen

Ruokatarjoilut toiveitanne kuunnellen Majakkamestarin talon salissa, kasarmin salissa tai jo merimatkan aikana M/S Kertulla!

 

Autamme majakkamatkanne suunnittelussa! Soita p. 040 1866 350 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@isokari.fi. Voit myös lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.