Isonkarin kesähotellin porstua

Vietä yö majakkasaarella! Hotellimajoitusta Isossakarissa

Päiväristeilyllä näet keisarillisen mahtipontisen majakan ja osan Isonkarin saaren monimuotoisuudesta. Jäämällä saareen yöksi näet ja koet paljon enemmän!

Voit retkeillä saaren metsissä ja niityillä, tutkia harvinaisia kasveja ja bongata lintuja, sekä tunnelmoida rannattoman horisontin äärellä. Saarta ympäröivät Selkämeren kirkkaat vedet, ja mainingit lyövät rantaan Ruotsista asti. Isonkarin nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – nekin pääset näkemään yöpymällä saaressa!

Isonkarin kesähotelli, majakka taustalla

Isonkarin kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Hotellihuoneistot (yht 6 kpl) sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa, ja ne on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen.

Majakkamestarin talossa on kaksi sviittihuoneistoa: 2 hh sviittihuoneistot Loisto ja Pikkulepinkäinen.

Majakkamestarin talon piha-aitassa neljä huoneistoa: 2 hh Merikotka, 2 hh Kirjokerttu, 2 hh Noidanlukko ja 2 hh Sudenmarja.

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Kesähotelliin ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläinten kanssa.

Kesähotelli on avoinna kesä-elokuussa, ryhmille myös toukokuussa ja syys-lokakuussa. Tervetuloa!

 

Saatavuus ja hinnat

Majoituksen saatavuus- ja hintatiedot löytyvät Merikaupastamme (https://merikauppa.isokari.fi). Voit tehdä oman majakkamatkavarauksesi vaikka heti!

Isonkarin saareen liikennöi M/S Kerttu Uudestakaupungista. Majoituksen varaukset/saatavuus Merikaupan kautta on sidottu Kertun aikatauluun, joka on:

  • 5.6.-14.6.2019 arkisin ke-pe, lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16
  • 24.6.-9.8.2019 arkisin ma-pe, lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16

Halutessasi yöpyä Isossakarissa ajalla, jolloin Kerttu ei liikennöi, ota yhteyttä puhelimitse (p. 040 1866 350) tai sähköpostitse (info@isokari.fi). Eriteemaisia kevään ja loppukesän majakkamatkapaketteja löytyy tapahtumakalenterin kautta.

Ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot info@isokari.fi ja p. 040 1866 350. Voit myös lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Lämpimästi tervetuloa!