Yö majakalla – hotellipakettimme

Kesän 2020 matkailukausi on päättynyt. Lämmin kiitos kesävieraillemme! Kesän 2021 matkojen myynti (risteilyt, hotellivaraukset) alkaa marraskuussa 2020. 


Millainen olisi se unelmien ilta asumattomalla majakkasaarella? Haluaisitko tulla retkeilemään ja valokuvaamaan luonnonkauniiseen Isoonkariin pidemmäksi aikaa, kuin muutaman tunnin risteilyvierailulle?

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa.

Keskikesän hotellipakettimme sisältävät edestakaiset risteilymatkat M/S Kertulla, majoituksen sekä aamiaisen. Matkat, yöpymisen sekä täysihoidon sisältäviä majakkamatkoja tehdään myös toukokuun ja elo-syyskuun viikonloppuina.

Isonkarin kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Majakka seisoo ylväänä Majakkamestarin talon yllä, ja alkuperäisenä säilynyt ympäristö huokuu entisaikojen rauhaa.

Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (kaksi huoneistoa) sekä talon piha-aitassa (neljä huoneistoa). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen:

Huoneistojen tarkemmat kuvaukset sekä ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot keskikesän ajalta löytyvät online-varausjärjestelmästämme Merikaupasta: https://merikauppa.isokari.fi

Olemme avoinna

Kesän 2020 matkailukausi on päättynyt. Lämmin kiitos kesävieraillemme! Kesän 2021 matkojen myynti (risteilyt, hotellivaraukset) alkaa marraskuussa 2020. 


Kesä 2020:

  • Hotellipaketit helatorstain viikonloppuna 21.-24.5.2020 ja keskikesällä 3.6.-23.8.2020: Isoonkariin voi tulla yksin, kaksin tai porukalla matkustaen vaivattomasti M/S Kertulla: Hotellipakettimme ks. https://merikauppa.isokari.fi
  • Teemamatkat ja ryhmäpaketit toukokuussa sekä elo-syyskuussa: ks. tapahtumakalenterimme ja ehdotuksemme ryhmämatkailuun

Lämpimästi tervetuloa!