Yö majakalla – hotellipakettimme

Millainen olisi unelmiesi ilta asumattomalla majakkasaarella? Haluaisitko tulla retkeilemään ja valokuvaamaan luonnonkauniiseen Isoonkariin pidemmäksi aikaa, kuin muutaman tunnin risteilyvierailulle?

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa.

Keskikesän hotellipakettimme sisältävät edestakaiset risteilymatkat M/S Kertulla, majoituksen sekä aamiaisen. Matkat, yöpymisen sekä täysihoidon sisältäviä majakkamatkoja tehdään myös touko- ja syyskuun viikonloppuina.

Isonkarin kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Majakka seisoo ylväänä Majakkamestarin talon yllä, ja alkuperäisenä säilynyt ympäristö huokuu entisaikojen rauhaa.

Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (kaksi huoneistoa) sekä talon piha-aitassa (neljä huoneistoa). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen:

Huoneistojen tarkemmat kuvaukset sekä ajantasaiset saatavuus- ja hintatiedot keskikesän ajalta löytyvät online-varausjärjestelmästämme Merikaupasta: https://merikauppa.isokari.fi

Olemme avoinna, kesä 2021

  • Hotellipaketit helatorstaiviikolla 13.-16.5.2021 ja keskikesällä ja syksyllä 19.5.- 12.9.2021: Isoonkariin voi tulla yksin, kaksin tai porukalla matkustaen vaivattomasti M/S Kertulla: Hotellipakettimme ks. https://merikauppa.isokari.fi
  • Teemamatkat ja ryhmäpaketit toukokuussa ja syyskuussa: ks. tapahtumakalenterimme ja ehdotuksemme ryhmämatkailuun

Lämpimästi tervetuloa!