Isonkarin kesähotellin porstua

Hotellimajoitusta Isossakarissa

Oletko aina haaveillut yöpymisestä majakkasaarella? Haluaisitko päästä näkemään majakan valon sen ohjatessa liikennettä tummalla merellä? Olisitko tulossa retkeilemään ja valokuvaamaan Isoonkariin pidemmäksi aikaa, kuin muutaman tunnin risteilypiipahdukselle?

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on tarjolla hotellitasoista majoitusta. Meillä itse majakkatorni on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite, ja majoitustilamme löytyvät majakan alta entisestä Majakkamestarin talosta sekä talon piha-aitasta. Huoneistoja on yht. 6 kappaletta.

Isonkarin kesähotellissa majoitut kuin Myrskyluodossa tai Muumilaaksossa, mutta mukavammin. 

Hotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Majakka seisoo ylväänä Majakkamestarin talon yllä, ja alkuperäisenä säilynyt ympäristö huokuu entisaikojen rauhaa.

Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (2 kpl) sekä talon piha-aitassa (4 kpl). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen:

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Kesähotelliin ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläinten kanssa. Huoneistojen tarkemmat kuvaukset sekä saatavuus- ja hintatiedot löytyvät varausjärjestelmästämme Merikaupasta:

 

Olemme avoinna

Kesähotellimme on avoinna vapusta lokakuun loppuun:

  • toukokuussa ryhmille
  • kesä-elokuussa kaikille matkustajille
  • elo-lokakuussa ryhmille

Tapahtumakalenterimme kautta löytyy lisäksi useita eriteemaisia matkapaketteja, joihin sisältyy majoitus kesähotellissa, mm. lintuviikonloput, luontoretriitit ja kansainvälinen majakkapäivä.

Lämpimästi tervetuloa!