Isonkarin kesähotellin porstua

Vietä yö majakkasaarella! Hotellimajoitusta Isossakarissa

Päiväristeilyllä näet keisarillisen mahtipontisen majakan ja osan Isonkarin saaren monimuotoisuudesta. Jäämällä saareen yöksi näet ja koet paljon enemmän!

Voit retkeillä saaren metsissä ja niityillä, tutkia harvinaisia kasveja ja bongata lintuja, sekä tunnelmoida rannattoman horisontin äärellä. Saarta ympäröivät Selkämeren kirkkaat vedet, ja mainingit lyövät rantaan Ruotsista asti. Isonkarin nimikkolintujen riskilöiden aamutoimet ovat vertaansa vailla – nekin pääset näkemään yöpymällä saaressa!

Isonkarin kesähotelli, majakka taustalla

Isonkarin kesähotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Hotellihuoneistot (yht 6 kpl) sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa, ja ne on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen.

Majakkamestarin talossa on kaksi sviittihuoneistoa: 2 hh sviittihuoneistot Loisto ja Pikkulepinkäinen.

Majakkamestarin talon piha-aitassa neljä huoneistoa: 2 hh Merikotka, 2 hh Kirjokerttu, 2 hh Ketonoidanlukko ja 2 hh Sudenmarja.

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Kesähotelliin ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläinten kanssa.

Kesähotelli on avoinna kesä-elokuussa, ryhmille myös toukokuussa ja syys-lokakuussa. Tervetuloa!

 

Saatavuus ja hinnat

Online-varausjärjestelmäämme päivitetään parhaillaan sesonkia 2019 varten, hetkinen… 

– – – – –

Majakkamatkapakettimme löytyvät saatavuus- ja hintatietoineen, ja ovat varattavissa Merikaupastamme (https://merikauppa.isokari.fi). Voit varata 1-3 vrk:n majakkamatkan vaikka heti (tilanne 16.11.2018: Merikaupan päivitys meneillään, majoitus ei nyt varattavissa). Pidemmissä varauksissa ja ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot info@isokari.fi ja p. 040 1866 350.

Tervetuloa!