Isonkarin kesähotellin porstua

Hotellimajoitusta Isossakarissa

Isonkarin kesähotelli on syys-lokakuussa avoinna ryhmille sekä tapahtumakalenteristamme löytyvinä teemaviikonloppuina. Yksittäisiä öitä yksittäisille vieraille tarjoamme jälleen kesäkaudella 2020. Kesän 2020 majakkamatkat tulevat varattavaksi joulu-tammikuussa 2019-20.

– – – – –

Oletko aina haaveillut yöpymisestä majakkasaarella? Haluaisitko tulla retkeilemään ja valokuvaamaan Isoonkariin pidemmäksi aikaa, kuin muutaman tunnin risteilypiipahdukselle?

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on tarjolla hotellitasoista majoitusta. Meillä itse majakkatorni on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite, ja majoitustilamme löytyvät majakan alta entisestä Majakkamestarin talosta sekä talon piha-aitasta. Huoneistoja on yht. 6 kappaletta.

Isonkarin kesähotellissa majoitut kuin Myrskyluodossa tai Muumilaaksossa, mutta mukavammin. 

Hotelli sijaitsee idyllisessä majakkamiljöössä keskellä luonnonkaunista saarta. Majakka seisoo ylväänä Majakkamestarin talon yllä, ja alkuperäisenä säilynyt ympäristö huokuu entisaikojen rauhaa.

Kesähotellissa on yhteensä kuusi huoneistoa, jotka sijaitsevat entisessä Majakkamestarin talossa (kaksi huoneistoa) sekä talon piha-aitassa (neljä huoneistoa). Huoneistot on sisustettu kukin omanlaisekseen, saaren tunnelmaa ja luontoa kunnioittaen:

Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Kesähotelliin ei valitettavasti voi majoittua lemmikkieläinten kanssa. Huoneistojen tarkemmat kuvaukset sekä saatavuus- ja hintatiedot löytyvät varausjärjestelmästämme Merikaupasta, kesäkaudelle 2020 alkaen joulu-tammikuu 2019-20.

 

Olemme avoinna

Kesähotellimme on avoinna vapusta lokakuun loppuun:

  • toukokuussa ryhmille
  • kesä-elokuussa kaikille matkustajille
  • elo-lokakuussa ryhmille

Tapahtumakalenterimme kautta löytyy lisäksi useita eriteemaisia matkapaketteja, joihin sisältyy majoitus kesähotellissa, mm. lintuviikonloput, luontoretriitit ja kansainvälinen majakkapäivä.

Lämpimästi tervetuloa!