Kevätristeilyt Isoonkariin 25.5. ja 30.5.

Kevätristeilyt Isoonkariin 25.5. ja 30.5.

Isonkarin kevätristeilyllä nautitaan lämpenevän meren kimmellyksestä, muuttolintujen runsaudesta sekä majakkasaaren vehreydestä. Sataman riskilöiden lisäksi saaressa lienee jo kirjokerttuja ja muita pieniä muuttajia, kesään heränneestä kasviloistosta puhumattakaan!

Kirjokerttu. Kuva: Juhani Salmi.

Kevätristeilyn kulku

Risteilylle lähdetään klo 10 Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen aamupäiväkahvi ja pikkupulla, ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla. Aluksella on väljät ja lämpimät sisätilat, mutta pukeudu säähän sopivasti, niin näet ja koet enemmän aurinkokannella! Kertulla on kahviopalvelut anniskeluoikeuksin.

Maisema muuttuu suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi, jonka rannattomasta horisontista löytyy ainoastaan Isokari. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon sekä saariston nähtävyyksiin. Merimatkan kesto on noin 1,5 h.

Kevätristeily tehdään M/S Kertulla.

Perillä Isossakarissa voit retkeillä omatoimisesti tai yhdessä ryhmän kanssa. Yhteinen, oppaan johdolla tehtävä saarikierros alkaa satamasta ja päättyy majakalle. Omatoimisesti voit vaikka geokätköillä tai keskittyä linturetkeilyyn, tai haaveilla rauhassa rannattoman horisontin äärellä.

Aikaa nauttia olosta saarella on noin 5 tuntia. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi aika riittää vaikka talviturkin kastamiseen ja terassikauden avaamiseen!

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16.30, ja perillä kaupungissa ollaan klo 18.

Keto-orvokkeja Majakkamestarin talon pihassa.

Kevätristeilyt Uudestakaupungista

Lauantaina 25.5. ja helatorstaina 30.5.

Lähtö Uudestakaupungista klo 10, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.

Hinnat:

  • aikuiset 65,-
  • lapset 4-12 v 35,-
  • alle nelivuotiaat maksutta

Hinta sisältää merimatkat, pullakahvit menomatkalla, opastetun saarikierroksen ja lounaan Isossakarissa sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Tervetuloa mukaan – risteilypäivä saattaa olla kevään paras! 

Mustalintuja. Kuva: Juhani Salmi.

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka risteilylle tulee varata ennakkoon. Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun risteilyyn on viikko tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut risteilypaikat laskutetaan täysimääräisenä.

 

Varaa paikat risteilylle

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Valitse risteilypäivä (pakollinen)

Aikuisten lippuja (65,-/hlö), valitse lukumäärä (pakollinen). Hinta sisältää merimatkat, pullakahvit menomatkalla, opastetun saarikierroksen ja lounaan Isossakarissa sekä sisäänpääsyn majakkaan.

4-12 v lasten lippuja (35,-/hlö), valitse lukumäärä. Hinta sisältää merimatkat, pullan ja mehun menomatkalla, opastetun saarikierroksen ja lounaan Isossakarissa sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Paikkavaraus sylilapselle alle 4 v (maksuton), valitse lukumäärä

Mahdollinen etu- / alennuskoodi

Valitse alustavan ajatuksesi mukaan retkeiletkö Isossakarissa omatoimisesti vai yhdessä ryhmän kanssa: (pakollinen)
Retkeilen omatoimisestiRetkeilen ryhmän mukana

Risteilyn hintaan sisältyy lounas, joka on kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) ja Isokarinlimppua (L), lisäksi tarjolla on lohkopunajuuria ja pikkukurkkuja sekä kuivattua luomuruisvarrasleipää (L), ruokajuomina vesi ja mehu, myös kahvi/tee.
Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee.

Olen tutustunut risteilyn maksu- ja peruutusehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy:n viestejä aina silloin tällöin.
SähköpostitseTekstiviestinäEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

 

Risteilyt tilauksesta

Järjestämme retkiä ja risteilyjä 6-70 hlön ryhmille tilauksesta. Voit lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta, tai tiedustella retkiä puhelimitse (p. 040 1866 350) tai sähköpostitse (info@isokari.fi). Ks. myös muita risteilyjä tapahtumakalenteristamme.