Lahja, josta itsekin tykkäisit

Lahja, josta itsekin tykkäisit

Puolisolle, ystävälle, ehkä vähän itsellekin. Majakkamatkalahjakortti Isoonkariin on lahja, josta varmasti tykätään.

Lahjakortimme voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Kesän 2019 aikana ostetut lahjakortit ovat voimassa 30.9.2020 asti.

Lahjakorttimme kirjoitetaan aina tietylle euromäärälle (25 – x euroa), ja lahjan saaja saa itse päättää mihin hän lahjakortin käyttää. Toimimme näin, koska palveluidemme saatavuus on ajallisesti rajattu ja koska useimmissa palveluissamme on säävaraus. Haluamme taata lahjakortin saajalle mahdollisuuden käyttää lahjakortti esim. vaikka kova tuuli estäisi tietyn hyljesafarin toteutumisen, tai vaikka Majakkamestarin talon sviittihuoneisto ei olisi vapaana juuri silloin kun lahjan saajan loma on.

Lahjakortimme voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Palveluitamme ovat mm. risteilyt, hotellimajoitus, hyljesafarit sekä lintu- ja luontoretket. Isonkarin vierassataman maksun voi maksaa lahjakortilla, ja lahjakortilla pääsee myös esim. M/S Kertun Perjantairisteilylle!

Isossakarissa ja M/S Kertulla myytäviä tuotteita ovat mm. erilaiset matkamuistot (esim. t-paidat, korut, lelut, pelit ja koriste-esineet) sekä kahvila-/ravintolatuotteet ja virvokkeet.

Lahjakortin minimiarvo on 25 euroa.

 

Lahjakorttien ostaminen ja tilaukset

Lahjakortteja voi ostaa Isonkarin saaresta, M/S Kertulta sekä toimistoltamme Uudessakaupungissa. Lahjakortin voi tilata myös toimitettuna postitse.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana, eli pelkkä varauksen tekeminen lahjakortin voimassaoloajan puitteissa ei riitä. 1.5.2019 jälkeen ostetut lahjakortit ovat voimassa 30.9.2020 asti.

Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä sitä lunasteta takaisin.

 

Lahjakortin tilaus postitse

Lahjakortti toimitetaan kirjepostina tilaajan antamaan osoitteeseen (antajalle tai suoraan saajalle, postitus sis. hintaan). Lahjakortin toimitusaika on noin viikko.

Lasku lahjakortista lähetetään sähköpostitse, ja laskun eräpäivä on 14 vrk lahjakortin postituspäivästä.

Kiitos tilauksestasi – toivottavasti lahja on saajalleen mieluinen!

Lahjakortin tilaajan nimi (pakollinen)

Tilataanko lahjakortti tilaajan omaan osoitteeseen vai postitetaanko se suoraan lahjakortin saajalle? (pakollinen)
omaan osoitteeseensuoraan saajalle

Tilaajan sähköpostiosoite (pakollinen)

Tilaajan puhelinnumero

Osoite, johon lahjakortti postitetaan (omasi tai lahjakortin saajan, pakollinen)

Postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Lahjakortin saajan nimi, jos se postitetaan suoraan saajalle

Lahjakortin suuruisen rahamäärän voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Lahjakortin voi jakaa useammalle ostolle, esim. risteilymatka x euroa ja pullakahvit y euroa. Kirjoita tähän lahjakortille haluamasi arvo (minimi 25 euroa).

Jos haluat, että me postitamme lahjakortin suoraan saajalleen, kirjoita tähän lyhyt teksti, jonka haluat lahjakorttiin: Esim. "Onnea juhlapäivänänne ja hyvää majakkamatkaa! Toivottavat Matti ja Maija"

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

 

Lisätietoa palveluistamme, myös kaikenlaiset varaukset: 

  • sähköpostitse info@isokari.fi tai
  • puhelimitse p. 040 1866 350