Lahja, josta itsekin tykkäisit

Puolisolle, ystävälle, ehkä vähän itsellekin. Majakkamatkalahjakortti Isoonkariin on lahja, josta varmasti tykätään.

Lahjakortimme voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Ajalla 1.5.2020-30.4.2021 ostetut lahjakortit ovat voimassa 30.9.2021 asti.

Lahjakorttimme kirjoitetaan aina jollekin euromäärälle, ja lahjan saaja päättää itse mihin hän lahjakortin käyttää. Lahjakortimme voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Palveluitamme ovat mm. risteilyt, hotellimajoitus, hyljesafarit sekä lintu- ja luontoretket. Isossakarissa ja M/S Kertulla myytäviä tuotteita ovat mm. erilaiset matkamuistot sekä kahvila-/ravintolatuotteet ja virvokkeet.

Palveluidemme saatavuus on ajallisesti rajattu, ja useimmissa palveluissamme on säävaraus (esim. heinäkuussa on saatavana enemmän palveluita kuin syyskuussa, ja ylivoimainen sää estää kaikki majakkamatkat). Haluamme taata lahjakortin saajalle mahdollisuuden käyttää lahjakortti, vaikka se tietty majoitustyyppi olisi lahjan saajan loman aikaan varattu, tai jos ennalta suunniteltu matka peruuntuisi ylivoimaisen sään vuoksi.

Lahjakortin antamista / käyttöä suunniteltaessa kannattaa huomioida tapahtumakalenterimme: Esim. hyljesafareita ei tehdä kesäkuun puolivälin jälkeen, keskikesän risteilykausi päättyy jo elokuun puolivälissä, ja hotellimajoitusta tarjotaan keskikesän risteilykauden jälkeen enää ryhmille ja eriteemaisina matkapaketteina viikonloppuisin. Vaikka lahjakortti on voimassa 30.9. saakka, syyskuussa ei ole tarjolla samoja palveluita kuin esim. heinäkuussa.

Lahjakortin minimiarvo on 25 euroa.

Lahjakorttien ostaminen ja tilaukset

Lahjakortteja voi ostaa Isonkarin saaresta, M/S Kertulta sekä toimistoltamme Uudessakaupungissa. Lahjakortin voi tilata myös toimitettuna postitse.

Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana, eli pelkkä varauksen tekeminen lahjakortin voimassaoloajan puitteissa ei riitä. Ajalla 1.5.2020-30.4.2021 ostetut lahjakortit ovat voimassa 30.9.2021 asti.

Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä sitä lunasteta takaisin.

Lahjakortin tilaus postitse

Lahjakortti toimitetaan kirjepostina tilaajan antamaan osoitteeseen (antajalle tai suoraan saajalle, postitus sis. hintaan). Lahjakortin toimitusaika on noin viikko.

Lasku lahjakortista lähetetään sähköpostitse, ja laskun eräpäivä on 14 vrk lahjakortin postituspäivästä.

Kiitos tilauksestasi – toivottavasti lahja on saajalleen mieluinen!

Lahjakortin tilaajan nimi (pakollinen)

Tilataanko lahjakortti tilaajan omaan osoitteeseen vai postitetaanko se suoraan lahjakortin saajalle? (pakollinen)
omaan osoitteeseensuoraan saajalle

Tilaajan sähköpostiosoite (pakollinen)

Tilaajan puhelinnumero

Osoite, johon lahjakortti postitetaan (omasi tai lahjakortin saajan, pakollinen)

Postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Lahjakortin saajan nimi, jos se postitetaan suoraan saajalle

Lahjakortin suuruisen rahamäärän voi käyttää mihin tahansa palveluun tai tuotteeseen Isossakarissa tai risteilyalus M/S Kertulla. Lahjakortin voi jakaa useammalle ostolle, esim. risteilymatka x euroa ja pullakahvit y euroa. Kirjoita tähän lahjakortille haluamasi arvo (minimi 25 euroa).

Jos haluat, että me postitamme lahjakortin suoraan saajalleen, kirjoita tähän lyhyt teksti, jonka haluat lahjakorttiin: Esim. "Onnea juhlapäivänänne ja hyvää majakkamatkaa! Toivottavat Matti ja Maija"

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

 

Lisätietoa palveluistamme, myös kaikenlaiset varaukset: 

  • sähköpostitse info@isokari.fi tai
  • puhelimitse p. 040 1866 350