Luontokierros saarella ja ylös majakkaan!

Olet ensimmäistä kertaa saarella, ja haluat kuulla sen historiasta ja luonnosta? Haluat kiivetä ylös majakkaan? Tule mukaan opastetulle kierrokselle! Koulutetut saarioppaat vievät sinut mukaansatempaavalle kierrokselle, joka kirjaimellisesti huipentuu ylös majakkatorniin.

Isonkarin saareen tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Opastus kestää noin 2 tuntia, ja sen aikana tutustutaan komeaan saaristoluontoon, armeijan Isoonkariin jättämiin jälkiin sekä itse majakkaan. Kierros alkaa Selkämeren kansallispuiston infokatokselta, joka sijaitsee satamatoimisto Isobaarin vieressä. Kierroksen opastettu osuus päättyy majakalle, mistä voi joko palata takaisin satamaan tai jatkaa kierrosta oppaan vinkkien mukaan saaren länsiosiin.

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros. Jos risteilyryhmissä on tilaa, myös veneilijöiden on mahdollista osallistua näille kierroksille (sovittava etukäteen paikan päällä saaressa, kysy lisää satamatoimistosta).

Opastusten ajat ja hinnat

Opastus veneilijöille pidetään 22.6.–8.8.2020 joka päivä klo 16. Opastuksen hinta on aikuisilta 10 € / hlö ja 4–12-vuotiailta lapsilta 5 € / hlö. Alle nelivuotiaat maksutta. Liput ostetaan satamatoimistosta (käteinen, kortit).

Alku- ja loppukesästä opastukset ja sisäänpääsy majakkaan saaressa sopien (jos opas paikalla) tai ryhmille etukäteen tilattuna (p. 040 1866 350 tai p. 0440 998 299).

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros.

Matkailijat majakalla