Ryhmä menossa majakkaan

Luontokierros saarella ja ylös majakkaan!

Isonkarin saareen tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Opastus kestää noin 2 tuntia, ja sen aikana tutustutaan komeaan saaristoluontoon, armeijan Isoonkariin jättämiin jälkiin sekä itse majakkaan. Kierros alkaa Selkämeren kansallispuiston infokatokselta, joka sijaitsee sataman lähistöllä kesäkahvila Riskilän vieressä.

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros. Jos risteilyryhmissä on tilaa, myös veneilijöiden on mahdollista osallistua näille kierroksille (sovittava etukäteen).

Huomioitavaa: Saarella liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu Isossakarissa. Vauva- ja taaperoikäisiä varten tarvitaan kantoreppu tms.

 

Opastusten ajat ja hinnat

Opastus veneilijöille pidetään 24.6.–10.8.2019 joka päivä klo 16. Opastuksen hinta on aikuisilta 10 € / hlö ja 4–12-vuotiailta lapsilta 5 € / hlö. Alle nelivuotiaat maksutta. Liput ostetaan kesäkahvilasta (käteinen, kortit).

Alku- ja loppukesästä opastukset ja sisäänpääsy majakkaan saaressa sopien (jos opas paikalla) tai ryhmille etukäteen tilattuna (p. 040 1866 350 tai p. 0440 998 299).

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros.

Matkailijat majakalla