Luontokierros saarella ja ylös majakkaan!

Olet ensimmäistä kertaa saarella, ja haluat kuulla sen historiasta ja luonnosta? Haluat kiivetä ylös majakkaan? Tule mukaan opastetulle kierrokselle! Koulutetut saarioppaat vievät sinut mukaansatempaavalle kierrokselle, joka kirjaimellisesti huipentuu ylös majakkatorniin.

Isonkarin saareen tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Opastus kestää noin 2 tuntia, ja sen aikana tutustutaan komeaan saaristoluontoon, armeijan Isoonkariin jättämiin jälkiin sekä itse majakkaan. Kierros alkaa Selkämeren kansallispuiston infokatokselta, joka sijaitsee satamatoimisto Isobaarin vieressä. Kierroksen yhteinen osuus päättyy majakalle, mistä voi joko palata takaisin satamaan tai jatkaa kierrosta oppaan vinkkien mukaan saaren länsiosiin.

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma opastus. Jos risteilyryhmissä on tilaa, myös veneilijöiden on mahdollista osallistua näille opastuksille (sovittava etukäteen paikan päällä saaressa, kysy lisää satamatoimistosta).

Opastusten ajat ja hinnat

Opastus veneilijöille 2.6.–31.8.2023 joka päivä klo 16, ja saaren muiden kuvioiden mukaan voi olla muitakin opastuksia. Opastuksen hinta on aikuisilta 15 € / hlö ja 4–12-vuotiailta lapsilta 7 € / hlö. Alle nelivuotiaat maksutta. Liput ostetaan satamatoimistosta (käteinen, kortit). Varaukset ja kyselyt 0440 998 299.

Alku- ja loppukesästä opastukset ja sisäänpääsy majakkaan saaressa sopien (jos opas paikalla) tai ryhmille etukäteen tilattuna (puh. 040 1866350).

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros.

Matkailijat majakalla