Luontokierros saarella ja ylös majakkaan!

Olet ensimmäistä kertaa saarella, ja haluat kuulla sen historiasta ja luonnosta? Haluat kiivetä myös ylös majakkaan? Tule mukaan opastetulle kierrokselle! Koulutetut saarioppaat vievät sinut mukaansatempaavalle kierrokselle, joka kirjaimellisesti huipentuu ylös majakkatorniin.

Isonkarin saareen tutustuu parhaiten opastetulla kierroksella. Opastus kestää noin 1,5 tuntia, ja sen aikana tutustutaan komeaan saaristoluontoon, armeijan Isoonkariin jättämiin jälkiin sekä itse majakkaan. Kierros alkaa Selkämeren kansallispuiston infokatokselta, joka sijaitsee satamatoimisto Isobaarin vieressä. Kierroksen yhteinen osuus päättyy majakalle, mistä voi joko palata takaisin satamaan tai jatkaa kierrosta oppaan vinkkien mukaan saaren länsiosiin.

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina opastus. Jos risteilyryhmissä on tilaa, myös veneilijöiden on mahdollista osallistua näille opastuksille (sovittava etukäteen paikan päällä saaressa, kysy lisää satamatoimistosta).

Opastusten ajat ja hinnat

Opastus veneilijöille 2.6.–31.8.2024 joka päivä klo 16. Opastuksen hinta on aikuisilta 10 € / hlö ja 4–12-vuotiailta lapsilta 5 € / hlö. Alle nelivuotiaat maksutta. Liput ostetaan satamatoimistosta (käteinen, kortit). Varaukset ja kyselyt 0440 998 299. Etkö pääse osallistumaan klo 16 opastukseen – kysy erikseen.

Alku- ja loppukesästä opastukset ja sisäänpääsy majakkaan saaressa sopien  tai ryhmille etukäteen tilattuna (puh. 040 186 6350).

M/S Kertun päiväristeilyiden ohjelmaan ja hintaan sisältyy aina oma, opastettu kierros.

Matkailijat majakalla