Risteilyt Isoonkariin kesällä 2023

Päiväristeily on mutkattomin tapa tutustua Isonkarin saareen ja nähdä ikiaikainen majakka. Risteilylle lähdetään Uudestakaupungista, ja risteilypaketti sisältää kaiken olennaisen: Edestakaiset merimatkat, opastuksen saarella, vierailun majakassa ja lounaan.

Kesän 2020 huputettuna ollut, peruskorjattu majakka on nyt fantastisen hienossa kunnossa. Peruskorjaukseen kuului mm. julkisivun, ikkunoiden, vesikaton, lyhtykojun ja vahtihuoneiden kunnostaminen.

M/S Kerttu risteilee Isoonkariin lähes päivittäin ajalla 14.5.- 18.9.2023. Tervetuloa majakkamatkalle!

Kesän 2023 risteilyt Uudestakaupungista

  • 14, 19, 21, 26 ja 28.5.
  • 2.6. – 31.8.: keskiviikko – sunnuntai (ke, to, pe, la ja su)
  • 2.9. –  18.9.: perjantai – sunnuntai ( pe, la ja su )

Aikataulu:

 • Uusikaupunki-Isokari klo 10.30-12
 • Isokari-Uusikaupunki klo 16-17.30

Hinnat:

 • aikuiset 78 €
 • lapset 4-12 v. 35 € sis. Pikkukipparin puuhakirjan
 • lapset 0-3 v. maksutta

Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan, joka nautitaan Isossakarissa.

Huomioitavaa: Isossakarissa liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin, ja käveltävää satamasta majakalle ja ruokailuun on noin 1 km suuntaansa. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu saarella. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Suosittelemme varaamaan paikat risteilylle ennakkoon. Varauksen voi tehdä verkkosivuillamme, puhelimitse, sähköpostitse tai Uudenkaupungin matkailutoimistossa. Lähtöpäivän aamuna risteilylippuja saa laivasta, jos tilaa on.

Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Risteilyillä on säävaraus: Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Tutustuthan varaus- ja maksuehtoihimme ennen varauksen tekoa.

Varaa paikat risteilylle

www.merikauppa.fi/isokari

Lisätietoa ja varaukset myös puh. 0401866350 ja info@isokari.fi

Uimapuku mukaan! Luonnonkaunis Isokari tarjoaa monta tunnelmallista uimapaikkaa.