Risteilyt Isoonkariin kesällä 2020

M/S Kerttu risteilee Isoonkariin lähes päivittäin ajalla 3.6.-23.8.2020. Tervetuloa majakkamatkalle!

Saareen tehdään lisäksi eriteemaisia kevätristeilyjä (ks. tapahtumakalenterimme) ja majakkamatkalle pääsee myös oman ryhmän kanssa tilauksesta.

Kesän 2020 risteilyt Uudestakaupungista

 • 3.6.-14.6.: keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, su)
  • lauantait 6.6. ja 13.6. hyljesafari sis. vierailun Isossakarissa
 • 23.6.-8.8.: tiistai-sunnuntai (ti, ke, to, pe, la, su)
 • 12.-23.8.: keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, la, su)
 • 29.8. lauantai, Suomen luonnon päivä
 • 26.9. lauantai, majakkakesän päätösristeily
 • muuna aikana ks. tapahtumakalenterimme, ja risteilyjä tehdään myös tilauksesta ryhmille

Aikataulu:

 • Uusikaupunki-Isokari klo 10.30-12
 • Isokari-Uusikaupunki klo 16-17.30

Hinnat:

 • aikuiset 59-69 €
 • lapset 4-12 v. 29-35 €
 • lapset 0-3 v. maksutta

Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan (kesto yht. noin 2 h) sekä lounaan, joka nautitaan Isossakarissa.

Huomioitavaa: Isossakarissa liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin, ja käveltävää satamasta majakalle ja ruokailuun on noin 1 km suuntaansa. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu saarella. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

Ajalla 3.-14.6. ja 12.-23.8. on saatavana pelkät merimatkat sisältäviä meno-paluu-matkalippuja Isoonkariin (matkalippu ei sis. opastettua kierrosta, sisäänpääsyä majakkaan eikä ruokailua); hinnat aikuiset 42 €, lapset 4-12 v 15 €, lapset 0-3 v maksutta. Nämä liput on varattava ennakkoon verkkosivuiltamme.

Risteilyt ajalla 3.6.-23.8.2020

Risteilylle lähdetään klo 10.30 Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Lahdella on näyttäviä huvivenesatamia, joiden ohi merimatka hiljalleen alkaa.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla, jonka viihtyisissä ja lämpimissä sisätiloissa on kahvila (täydet anniskeluoikeudet) ja aurinkokannella runsaasti tilaa nauttia päivästä merellä.

Jo matka saareen on elämys: Pääset näkemään sisäsaariston kaunista luontoa sekä rannattomana avautuvan Selkämeren nautiskellessasi matkasta vaikkapa pullakahvien tai huurteisen kera. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon sekä saariston nähtävyyksiin. Merimatkan kesto on noin 1,5 h.

Perillä Isossakarissa: Satamasta alkavalla opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä tietysti itse majakkaan. Majakka on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite, ja sisäänpääsy majakkaan tapahtuu ohjatusti. Päästäkseen ylös lyhtyhuoneeseen ihailemaan majakan linssistöä on kiivettävä lähes 180 porrasta, mutta torni on vaikuttava ilmestys kauniilta majakkakedoltakin katsottuna.

Risteilyn hintaan sisältyvä Kertun lounas tarjoillaan Isonkarin Kasarmiravintola Mainiossa. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehdit rapsuttaa lampaita, pulahtaa uimaan ja nauttia pullakahvit idyllisellä kesäterassilla. Saaren kasvistossa, linnustossa, arkkitehtuurissa, sekä laivaliikenteessä saaren edustalla on paljon nähtävää ja omatoimista ihmeteltävää kaikenikäisille.

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16. Paluumatkalla voit vielä kirjoittaa perinteiset postikortit ja valita kesän parhaat instakuvat terveisinä ystäville ja sukulaisille. Perillä Uudessakaupungissa ollaan noin klo 17.30.

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Risteilyn voi varata tämän verkkosivun kautta, puhelimitse (p. 040 1866 350) tai Uudenkaupungin matkailutoimistosta. Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Lähtöpäivän aamuna risteilylippuja saa myös laivasta, jos tilaa on. Risteilypäivänä laivasta myytävien lippujen hinnat ovat: Aikuiset 69 € / lapset 4-12 v 35 € / lapset 0-3 v maksutta.

Risteilyillä on säävaraus: Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun risteilyyn on viikko tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut risteilypaikat laskutetaan täysimääräisenä. Tutustuthan varaus- ja maksuehtoihimme ennen varauksen tekoa.

Varaa paikat risteilylle

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Valitse risteilypäivä (pakollinen). Valikossa näytetään ne risteilypäivät, joilla on vapaita paikkoja. Saman päivän paikkatiedustelut puhelimitse.

Aikuisten lippuja, valitse lukumäärä (pakollinen). Hinta sisältää merimatkat, lounaan, opastetun kierroksen saarella sekä sisäänpääsyn majakkaan.

4-12 v lasten lippuja, valitse lukumäärä. Hinta sisältää merimatkat, lounaan, opastetun kierroksen saarella sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Paikkavaraus sylilapselle alle 4 v (maksuton), valitse lukumäärä

Mahdollinen etu- / alennuskoodi

Risteilyn hintaan sisältyy Isossakarissa tarjottava lounas, joka on kylmäsavukirjolohikiusausta (L, G) ja Isokarinlimppua (L), lisäksi tarjolla on etikkapunajuurta ja pikkukurkkuja sekä kuivattua luomuruisvarrasleipää (L), ruokajuomina vesi ja mehu, myös kahvi/tee.
Ilmoita tässä mahdolliset erikoisruokavaliot, jotka toivot huomioitavan. Kerro myös kuinka montaa henkilöä erikoisruokavalio koskee.

Olen tutustunut risteilyn varaus- ja maksuehtoihin ja hyväksyn ne: (pakollinen)
Hyväksyn ehdotEn hyväksy ehtoja

Olen kiinnostunut Isonkarin majakkasaaren luonnosta ja matkailumahdollisuuksista, ja haluan vastaanottaa Sektoriloisto oy:n sähköpostitse lähetettävän saarikirjeen 2-3 krt vuodessa.
Kyllä kiitosEn halua viestejä

Jäljennä merkkijono ja varmista, että et ole roskapostirobotti (pakollinen)
captcha

Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse (p. 040 1866 350) ja sähköpostitse (info@isokari.fi). Tervetuloa!