Risteilyt Isoonkariin kesällä 2020

Kesän 2020 risteilykausi on päättynyt. Lämmin kiitos kesävieraillemme! Kesän 2021 matkojen myynti (risteilyt, hotellivaraukset) alkaa marraskuussa 2020. 


Päiväristeily on mutkattomin tapa tutustua Isonkarin saareen ja nähdä ikiaikainen majakka. Risteilylle lähdetään Uudestakaupungista, ja risteilypaketti sisältää kaiken olennaisen: Edestakaiset merimatkat, opastuksen saarella, vierailun majakassa (*) ja lounaan.

M/S Kerttu risteilee Isoonkariin lähes päivittäin ajalla 3.6.-23.8.2020. Tilava ja mukava yli sadan matkustajan Kerttu ottaa tänä kesänä kyytiin maksimissaan 50 risteilymatkustajaa. Lisätietoja laivasta ja rajoituksista ks. www.mskerttu.fi

Tervetuloa majakkamatkalle!

Kesän 2020 risteilypäivät ja aikataulu

 • 3.6.-12.6.: keskiviikko-perjantai (ke, to, pe)
  • lauantait 6.6. ja 13.6. ja sunnuntait 7.6. ja 14.6. hyljesafari sis. vierailun Isossakarissa
 • 23.6.-8.8.: tiistai-sunnuntai (ti, ke, to, pe, la, su)
 • 12.-23.8.: keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, la, su)
  • 15.-16.8. kansainvälisen majakkapäivän viikonloppu

Aikataulu:

 • Uusikaupunki-Isokari klo 10.30-12
 • Isokari-Uusikaupunki klo 16-17.30

Hinnat:

 • aikuiset 59-69 €
 • lapset 4-12 v. 29-35 €
 • lapset 0-3 v. maksutta

Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan (*) sekä lounaan, joka nautitaan Isossakarissa. Normaalisti yli sadan matkustajan Kerttu ottaa tänä kesänä kyytiin maksimissaan 50 risteilymatkustajaa.

Huomioitavaa: Isossakarissa liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin, ja käveltävää satamasta majakalle ja ruokailuun on noin 1 km suuntaansa. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu saarella. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

Majakka peruskorjataan tänä kesänä. Tiedotamme korjausurakan etenemisestä ja vaikutuksista matkailuun mm. Facebook-sivullamme @visitisokari. Peruskorjaus ei estä vierailuja majakassa, mutta tulee olemaan päiviä, kun ylös vahtihuoneisiin ja/tai ulkotasanteelle ei pääse.

(*) Huomioitavaa kesällä 2020: Majakka peruskorjataan tänä kesänä. Tiedotamme korjausurakan etenemisestä ja vaikutuksista matkailuun mm. Facebook-sivullamme @visitisokari. Peruskorjaus ei estä vierailuja majakassa, mutta tulee olemaan päiviä, kun ylös vahtihuoneisiin ja/tai ulkotasanteelle ei pääse.

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Suosittelemme varaamaan paikat risteilylle ennakkoon. Varauksen voi tehdä verkkosivuillamme, puhelimitse, sähköpostitse tai Uudenkaupungin matkailutoimistossa. Lähtöpäivän aamuna risteilylippuja saa laivasta, jos tilaa on.

Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Risteilyillä on säävaraus: Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Tutustuthan varaus- ja maksuehtoihimme ennen varauksen tekoa.

Varaa paikat risteilylle

Kesän 2020 risteilykausi on päättynyt. Lämmin kiitos kesävieraillemme! Kesän 2021 matkojen myynti (risteilyt, hotellivaraukset) alkaa marraskuussa 2020. 

Uimapuku mukaan! Luonnonkaunis Isokari tarjoaa monta tunnelmallista uimapaikkaa.