Uudenkaupungin vierassatama

Risteilyjen ja Isonkarin tilauskuljetusten lähtöpaikka on Uudenkaupungin vierassatama, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, tunnelmallisella kaupunginlahdella ”Pakkahuoneen takana”.

Uudenkaupungin vierassatama, Pakkahuone

Kävellen: Kävelymatka Uudenkaupungin torilta / linja-autoasemalta on noin 600 metriä.

Polkupyörällä: Erillistä polkupyöräparkkia vierassatamassa ei ole, mutta suosittelemme jättämään polkupyörät siistiin riviin MS Kertun ja Pakkahuoneen väliselle rantakivetykselle.

Autolla: Navigaattoriin/karttaohjelmistoon voi laittaa osoitteeksi Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki, vaikka laiturilla ei olekaan katuosoitetta. Laiturialue on kuitenkin niin pieni, että tällä suunnilleen-osoitteella löytää varmasti perille. Laiturialueella on tilava, maksuton pysäköintialue autoille.

Pikaohje: Seuraa Uuteenkaupunkiin tullessasi opasteita ”Keskusta”, niin päädyt Rantakadulle. Aja Rantakatua länteen ohi keskustan ja vanhan kirkon, ja käänny seuraavaksi vasemmalle junaradan yli, niin olet perillä. Laiturialueen pysäköintipaikat ovat maksuttomia. 

Veneellä: Uudenkaupungin vierassatama, sataman nro 1072. Koordinaatit: 60°47,9′, 21°24,3′; merikarttasarja D, merikartta 735.